FİSKOBİRLİK GİRESUNSPOR’UN YANINDA YER ALDI.


Bu haber 2020-08-13 20:58:39 eklenmiş ve 53803 kez görüntülenmiştir.

 

 

FINDIĞIN EN LEZZETLİ HALİ FİSKOBİRLİK TÜM ÜRÜNLERİYLE GİRESUNSPOR’UN YANINDA YER ALDI.

 

Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ile Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar arasında  FKB’nin sattığı ürünlerin Giresunspor’a pay aktarılmasına ilişkin protokol imzası atıldı.

 

 

GİRESUNSPOR’A KATKI SAĞLAMAK İÇİN BİRARADAYIZ.

 

Giresunspor’a katkı sağlamak için bir araya geldiklerini ifade eden Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar Giresunspor Başkanına gerçekleşen bu iş birliğinden çok memnun olduklarını söyleyerek, “Giresunspor’un kurumsal bir yapıya sahip olası bizim için çok önemlidir. Bizim bütün spor branşlarına yaklaşımımız ve yakınlığımız bellidir ancak Fiskobirliğin Giresun ile ilgili manevi bir bağı vardır bu misyonla hareket etme anlmanında doğru adreste, doğru insanla işbirliği yapmak gibi bir kararımız oldu. İnşallah hem Giresunspor için hem de Fiskobirlik için hayırlı olur.

 

 

 

FİSKOBİRLİK OLMAZSA OLMAZIMIZ.

 

Gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik diyen Karaahmet Şunları kaydetti.

 

“Bugün buradaki asıl mesele karşılıklı anlaşmaya varmak değil bir bütünleşmedir. Bu yılı çotanak yılı olarak ilan ettik. Bir tarafımız Giresunspor’a gönül verenler, bir tarafımız yönetim kurulumuz ve bir tarafımız da takımımız. Bu gönül verenlerin olmazsa olmazı Fiskobirlik. Mesele sadece para değil, mesele birlik ve beraberlik içinde bütünleşebilmek bunun dışında zaten ekonomik sorunlar ile ilgili herkes elinden geleni yapıyor. Giresunspor’un en çok ihtiyacı olan şey birlik ve bütünlüğü sağlayabilmek bunu burada sağlayabilirsek Giresunspor için daha başka mesaj vermiş oluruz. Bu amaçla başta Fiskobirlik yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bayraktara ve yönetim Kurulu üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

İmza törenine Giresunspor ve Fiskobirlik yöneticileri ile çok sayıda gazeteci katıldı.

ETİKETLER : FİSKOBİRLİK GİRESUNSPOR’UN YANINDA YER ALDI BULANCAK HABER GİRESUN Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar Giresunspor Başkanı Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi