ELİF, BİZİ ÇOK KORKUTTUN


Bu haber 2020-07-26 18:51:41 eklenmiş ve 7973 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak İlçesi Aydındere beldesi Semen yaylasında 24 Temmuz Cuma akşamı kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak’ın kayboldu haberi bölge halkını çok korkuttu.

 

 

Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesi mülki sınırları içerisinde bulunan Semen yaylasında 24.07.2020 günü saat 20.00 sıralarında kaybolduğu bildirilen 2009 doğumlu Elif Akbayrak adlı kız çocuğunun kayıp haberi ilçede büyük korku ve üzüntü yaşattı.

 

 

 

 

Giresun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamalar doğrultusunda;  

 

Bulancak ilçesi Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesi mülki sınırları içerisinde bulunan Semen yaylasında 24.07.2020 günü saat 20.00 sıralarında kaybolduğu bildirilen 2009 doğumlu Elif Akbayrak adlı kız çocuğu bulunmuştur.

 

Jandarma 156 Hattına 24 Temmuz Cuma akşamı yapılan bir ihbar üzerine; İl, İlçe jandarma ve JÖH birlikleriyle, AFAD ve AKUT ekipleri seferber edilerek bölgeye yönlendirilmiştir. Bölgede aşırı yoğunlukta sis nedeniyle görüş mesafesinin düşük olması gibi olumsuz hava şartlarına rağmen 25 Temmuz Cumartesi saat 01:00 den itibaren, yaklaşık 28 saattir çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmüştür. 

 

 

Bulancak Jandarma Özel Harekat, Bulancak Jandarma ve Kovanlık Jandarma, Giresun Jandarma İstihbarat, KOM ve TEM, Fatsa Jandarma Komando (Çambaşı Ekibi), Bulancak İtfaiyesi ile Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon AFAD ve AKUT ekiplerinden oluşan toplam 96 personel, 3 iz takip köpeği ile termal cihaz ve vatandaşlarımızın da yoğun desteğiyle yürütülen arama çalışmaları, bu gece de (26.07.2020) sabaha kadar devam ettirilmiştir.

 

 Kesintisiz olarak yapılan arama çalışmaları sonucunda kayıp kız çocuğu Elif Akbayrak, bu sabah (26.07.2020) saat 05.00 sıralarında arama yapılan bölgedeki tepenin ters istikametinde boş bir ev içerisinde sağlık durumu iyi bir şekilde bulunmuştur.

Yapılan ilk mülakatta korktuğundan dolayı boş bir eve sığındığını, arama yapan ekipleri görünce kendisinin evden çıkarak yanlarına gittiğini beyan etmiş olup, akrabalarına teslim edilmiştir.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.26/07/2020

 

 

 

 

 


ETİKETLER : ELİF BİZİ ÇOK KORKUTTUN bulancak haber giresun haber bulancak giresun kom tem afad akut jöh
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi