SENİNLE GURUR DUYUYORUZ “KAYA YILDIZ”


Bu haber 2020-05-07 15:42:37 eklenmiş ve 6920 kez görüntülenmiştir.

 

Tarım ve orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin oluruyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atandı.


 

bulancakhaber.net'in edindiği bilgiler ışığında,  Tarım ve orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin oluruyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atanan, Bulancaklı hemşerimiz Kaya Yıldız'ın atanması Giresun başta olmak üzere ilçemiz Bulancak'ta ve ailesinde büyük sevinç yaşattı. 

 

bulancakhaber.net yayın Sahibi Mehmet Yaşar, şahsim ve ilçem adına Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Genel Müdürlüğe atanan Kaya Yıldız’ı bir tebrik eder, Vatan’ımıza Milet’imize hayırlı işlere imza atmasını temenni ederiz.  

 

 

 Kaya Yıldız;

 

1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Devlet Su İşleri II. Bölge Müdürlüğü/İZMİR’ e bağlı Uşak Kontrol Kısım Mühendisliği’nde mühendis olarak göreve başladı.

 

Temmuz 1994 – Nisan 1995 yılları arasında askerlik görevini tamamladı ve Devlet Su İşleri II.Bölge Müdürlüğü/İZMİR’e bağlı Uşak 23.Şube Müdürlüğü’nde yeniden göreve başlayarak 1995-2005 yılları arasında mühendis olarak görev yaptı.

 

2005-2010 yılları arasında Uşak 23. Şube Müdürü olarak görevini yürüttü. 2010-2012 yılları arasında İzmir Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

20/10/2012 tarihinde Bölge Müdürü olarak Devlet Su İşleri Aydın 21. Bölge Müdürlüğü’nde göreve başladı ve 2012-2015 yılları arasında aynı Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 27/02/2015 – 30/01/2017 tarihleri arasında DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

 

30.01.2017 tarihinden itibaren Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Son olarak Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin oluruyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.    

 

 

Evli ve iki çocuk babası Yıldız, orta derecede Fransızca bilmektedir.

ETİKETLER : SENİNLE GURUR DUYUYORUZ KAYA YILDIZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun Tarım ve orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli' oluruyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atandı DSİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi