BU, ALANA., NE YAPILACAK!..


Bu haber 2020-04-15 16:15:32 eklenmiş ve 4902 kez görüntülenmiştir.

 

Karadeniz'in sahile en uzun ilçesi ve en uzun sahili Bulancak’ta fakat en bakımsız ve en sahipsiz yanı ile kamu malı olan sahiller adeta şahısların tekeline ve sahiplenmesine izin veriliyor.

 

 

Bulancak sahili Karadeniz’in şehir ile uzanan tek uzun ilçesi diyebiliriz. Gelin görün ki nedense bu ayrıcalık ve bu güzelim sahil bir türlü kamu yararına ve kamu adına hiçbir şekilde düzenlenme yapılamıyor. Bunu fırsat bilen ve kendi kaderine terk edilen Bulancak’ın en güzel yeri olan 1. Nolu Sağlık Ocağının karşısı bir türlü yetkililer tarafından düzenlenmiyor.

 

 

 

 

Bu gün 14 Nisan 2020 tarihinde gördük ki o alan kullanılmamak üzere boşaltılmış ve herhangi bir araç girmesi engellenerek ne yapılacağı merak konusu oldu.

 

 

 

 

Yeni sahil yolu ile birlikte çıkan ve bu doğrultuda sahilimiz bölge halkına ve vatandaşların daha güvenilir bir ortamda zaman geçirebilmeleri için yeni mekânlar hazırlanması beklenirken özel şahısların işletmeleri ve ne yapılacağı bir türlü belli olmayan atıl durumda olması içimizi acıtıyor.

 

 

 

 

Edinilen bilgiye göre Sahil Dolgu Alanının Başkanlık tarafından yayınlanan 2004-25 numaralı genelge doğrultusunda Milli Emlak tarafından Karayolları Genel Müdürlüğüne tahsis edilmiş, bu alanda yapılacak olan çalışmalarda kamu yararına ve kamu halkının kullanımına sunulması bekleniyor. Oysa şimdilerde ne olacağı yetkililerce açıklanmayan boş bir alan olarak duruyor. Bir de kullanılmasın, araç girişi olmasın diye kapatılan bu alan nasıl bölge halkına hizmet olarak sunulacağı bekleniyor.

 

 

 

 

 

Dünden bugüne çok şey değişiyor. Şu anda sahilimiz adeta baraka ve gecekondu gibi her kes gücü nispetinde bir şeyler yapamaya çalışıyor. Deniz şehri olan Bulancak’ın sorunları içinde yer alan derme çatma alanları artık kaldırın.

 

 

 

 

 

 

Denizin ve tabiatın güzelliğine uygun modern balıkhanelerin ve bölge halkının gezi alanları olarak projelerinizi yapmayın. Umumi tuvaletler ve sosyal hayata geçirin.

 

 

 

 

ETİKETLER : BU ALANA . NE YAPILACAK ! .. bulancak haber giresun haber bulancak giresun kamyon kamu alanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi