6 YIL SONRA İLK BASIN TOPLANTISINA KATILDIK.


Bu haber 2020-03-14 16:22:02 eklenmiş ve 4052 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net bir dönem önce (4 yıl) ve yeni dönemin ikinci yılında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın ilk basın toplantısına davetli olarak katıldık.

 

 

“Bulancak Belediyesi’nin Yeni vizyon Projeleri ve 2022 Hedefleri” başlıklı toplantısında Bulancak Beton A.Ş, ve yeni Belediye binasının 18 ayda yapılacağını açıklandı. İlçe genelinde ki otoparkların durumlarını anlatan Yakar, “seçim zamanı değil ama biz 2022 hedefimizi anlatıyoruz” diyerek yapılacak projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Öte yandan Belediye Başkanı Recep Yakar'ın, saat 10.00’da başlayacak olan kahvaltılı basın toplantısına 10.30'da katılarak ev sahipliğinde sınıfta kaldığı görüldü.  Şimdi seçim yok dedi ama bir dönem önceki seçim öncesinde yaptığı slayt gösterilerini 2022 yılında yeni proje olarak tanıtması ise akılları karıştırdı.

 

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,  soru cevap bölümünde ise bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın sorularına şu şekilde cevap verdi.

 

 

Yaşar, Bulancak Mezarlıklar Müdürlüğünün yeni yaptırdığı mezarlık içinde ki binanın işlevi ve Giresun Belediye Başkanlığının Kerim Aksu döneminde başlayan aynı şekilde yeni Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun daha da büyüterek hizmet ağını çoğaltan Giresun Belediyesi gibi çalışma yapacak mısınız sorusu sordu. Yakar ise, Bulancak Belediyesinin Giresun Belediyesi gibi “aynı şekilde çalışamayacağını” söyledi, hatta kendi söyleviyle orada mezar kazan çocuklar var “bırak ta o kadar olsun” dedi.

 

 

Yaşar, Oto galericilere Bulancak Belediyesi tarafından verilen 10 dönüm arasının müteşebbis insanlara verilmesi, camilerin ibadethane gibi değil de ticarethane gibi çalıştırılmasının sorunu ise, “2023 de tüm Bulancak genelinde umumi tuvaletleri parasız yapacağız” diyerek cevap verdi.

 

 

Yakar’ın, Yaşar’a verdiği sözler basın toplantısının başlığı olan 2022 hedeflerinin üzerine taşıdı.

ETİKETLER : 6 YIL SONRA İLK BASIN TOPLANTISINA KATILDIK bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi