GENÇLER ve BAYANLARLA YOLA DEVAM.


Bu haber 2020-02-15 21:18:35 eklenmiş ve 3062 kez görüntülenmiştir.

 

Avrupa`daki Giresunlu Akademisyenler Derneği yeni yönetimini seçti. Yaptığı değişik sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarla isminden çokça söz ettiren dernek; farklılığını yönetim kurulu seçiminde de ortaya koydu. Dernek yönetiminin çoğunluğunu gençler ve bayanlardan oluşturdu.

 

Üyelerin tamamının oylarınım alarak dernek başkanlığına Cevdet MARAS, ikinci başkanlığa Gamze KÜÇÜK ve Muharrem KÖYMEN, Mali sorumluluğa Emine MARAS, yazmanlığa Büşra TASITCI, yönetim üyeliklerine Eda Ezgi KARAKAS / Çiğdem MARAS / Çiğdem KESKIN / Kenan KÜLEKCI / Sahin CELIK seçilmişlerdir.

 

 

2020 yılı için düşünülen faaliyetlerden: Avrupa`da çeşitli kültürel geziler; Çeşitli güncel konuları kapsayan hafta sonu seminer ve sempozyumlar; Irkçılığı konu alan tiyatro çalışmaları; Resim sanatı kursları; Sportif faaliyetler; Bati Trakya Türk ve Yunan gençleriyle proje, Aile piknikleri ve Türk sanat müziği gibi yapacakları çalışmaları gelen misafir ve üyelerin bilgilerine sunuldu.

 

 

 

Yapılan ve yapılacak projeler ve faaliyetler üyeler ve misafirler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıp;  derneğin bundan sonraki çalışmalarını da tam destekleyeceklerinin sözü verilmiştir.

 

Başkan Cevdet MARAS derneğe ilk günden bugüne kadar katkı sağlamış tüm üyelerine, arkadaşlara ve ailelere sonsuz teşekkür etti.

 

ETİKETLER : GENÇLER ve BAYANLARLA YOLA DEVAM bulancak haber giresun haber bulancak giresun Cevdet MARAS Gamze KÜÇÜK Muharrem KÖYMEN Mali sorumluluğa Emine MARAS Büşra TASITCI Eda Ezgi KARAKAS Çiğdem MARAS Çiğdem KESKIN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi