KAR TEMİZLİĞİ; BU İŞ BÖYLE OLMAZ!...


Bu haber 2020-02-10 14:29:40 eklenmiş ve 2829 kez görüntülenmiştir.

Bu hafta sonu yoğun kar yağışı olacağı günler öncesinden belirtildiği halde bu gün 10 Şubat 2020 mesai saati ile şehir merkezinde başlayan kar temizliği bu iş böyle olmaz dedirtti.


 

Giresun Bulancak’ta üç gündür etkili olan kar yağışı şehir merkezinde hayatı olumsuz etkilerken zamanında kar temizliği yapılmadığı gözlerden kaçmadı.


 

 

Bulancak’ta ve yurt genelinde 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle sosyal medya alanında yapılan çalışmalar dikkatleri çekti. Şehir içindeki kaldırımlar, ara sokaklar ve mahalle aralarının yeterince temizlenmediği görüldü. Öte yandan objektiflere mesai saatinin ilk anlarında yapılan kaldırım çalışması bu iş böyle olmaz dedirtti.


 

Hatta bazı mahalle yokuşlarının hiç bir şekilde temizlenmeme20si bölge halkının cadde ve sokakta yürümesini zorlaştırdı.


 

Ana caddeler üzerinde kısmen yapılan çalışmalarından dolayı biriken karlar küçük dağlar gibi olduğunu söyleyen vatandaşlar, cadde üzerinde yürümek durumunda kaldıklarını ve çatılarda biriken kar ile yoldaki buzlanmanın tehlike yarattığını ifade ettiler.

 

 

Çarşı merkezinde insanların yürümekte zorluk çektiğini ifade eden simit satıcısı bir vatandaş ise  "Belediye çalışmıyor, yani görmüyoruz. Her taraf kar içinde. Burası çarşı merkezi ama kar olduğu için insanlar burada geçmekte zorluk çekiyor. Belediye yolları temizlemiyor, esnaf arkadaşlar kaldırımı temizliyor en azından." dedi.


ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak giresun KAR TEMİZLİĞİ ; BU İŞ BÖYLE OLMAZ !..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi