HAFTA SONU TÜM TÜRKİYE SALLANDI


Bu haber 2020-01-26 16:14:07 eklenmiş ve 1940 kez görüntülenmiştir.

 

Elazığ ve Malatya da yaşanan deprem tüm Türkiye de büyük üzüntü yaşatırken deprem kuşağında yaşadığımız gerçeğini bir kez daha gün ışığına çıkarttı.

 

 

 

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 19.30'da yerin 15.71 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. 5.1 büyüklüğünde depremin ardından saat 19.44'te, 4.4 ve 4.3 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.

 

 

Malatya Elazığ depremi son durum gelişmeleri devam ediyor. Depremde can kaybı 35'e yükseldiğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Malatya Elazığ depremi ile ilgili son dakika gelişmelerinde aktardı. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan afette can kaybı 35'e yükseldi.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem hakkında son gelişmeleri Pazar günü Elazığ valiliğinden duyurdu.

 

 

 

"Şu ana kadar 31 vatandaşımız Elazığ'da hayatını kaybetti, 4 vatandaşımız da Malatya Doğanyol'da hayatını kaybetti. Bu saate kadar göçük altından toplam 45 kişiyi sağ olarak çıkardık. 4,0'ın üzerinde 20 adet artçı, toplamda 678 artçı deprem meydana geldi. Enkaz kaldırma çalışmaları ve arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Mustafa Paşa Mahallesi'nde son enkaz altından bir vatandaşımız çıkarıldı. Sürsürü Mahallemizde ise 6 vatandaşımız enkaz altında. Arama-kurtarma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

 

bulancakhaber.net hafta sonu tüm yurtta büyük üzüntü yaşatan ve hepimizi derinden üzen, endişelendiren depremde hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Depremde enkaz altından yaralı olarak çıkarılan ve tedavileri devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. 

 

 


 

ETİKETLER : HAFTA SONU TÜM TÜRKİYE SALLANDI bulancak haber giresun haber bulancak giresun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum malatya elazığ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi