KURUMLAR ARASI SATIŞ GERÇEKLEŞTİ.


Bu haber 2020-01-02 16:44:11 eklenmiş ve 2139 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı’nın; T.C. Giresun Valiliği Bulancak Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü, T.C Giresun Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile T.C Giresun Valiliği Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi binasını satın aldığı öğrenildi.


 

Bulancak Ziraat Odasının mevcut hizmet binasının yanı sıra Bulancak Özel İdare Müdürlüğü’ne ait sahildeki binayı satın aldığı bilgisine ulaştık.

 

 

Şu ana kadar basına yansımayan bu konu hakkında yetkili kurumların basın açıklaması yapacağını umut ediyoruz.

 

 

 

 

Bulancak Ziraat Odası tarafından satın alındığı belirtilen binada şu anda; İlçe Özel İdare Müdürlüğü, T.C Giresun Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi ile Bulancak Sanat Tiyatrosu, Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, Kızılay Bulancak Şubesi bulunuyor.  

 

 

 

Zemin katta ise özel kişilerin kullandığı bürolarının akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

 

 

Öte yandan edindiğimiz bilgiler ışığında T.C. Giresun Valiliği Bulancak Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü, T.C Giresun Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile T.C Giresun Valiliği Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi’nin bu yıl aynı şekilde orada kalacakları öğrenilirken diğer isimleri geçenlerin çıkması için kendilerine bilgi ulaştırıldığı öğrenildi.


 

bulancakhaber.net olarak bizler kamu adına bu konularla ilgili olarak Bulancak genelinde basın açıklaması yapmayan kurum ve kuruşların çalışmasını kamu yarına açıklama yapmak üzere basın açıklama yapmaya davet ediyoruz.

 

ETİKETLER : KURUMLAR ARASI SATIŞ GERÇEKLEŞTİ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN T.C. Giresun Valiliği Bulancak Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü T.C Giresun Valiliği Şiddet Önleme İzleme Merkezi ile
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi