GENÇ PARTİ BULANCAK’TA YENİDEN TEŞKİLATLANIYOR.


Bu haber 2019-12-15 17:35:13 eklenmiş ve 2015 kez görüntülenmiştir.

 

Genç Parti Bulancak ilçe kongresini 15 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirdi.

 

Ülke genelinde tekrar teşkilatlanmaya başlayan ve kurucusu İş Adamı Cem Uzan tarafından 23 Ağustos 2002 tarihinde kurulan, 4 ay sonra girdiği genel seçimlerde aldığı yüzde 7,25 oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken Genç Parti, ülke genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da teşkilatlandı.

 

 

Genç Parti bu kapsamda, Genç Parti Bulancak ilçe kongresini 15 Aralık 2019 Pazar günü Bulancak İhsaniye Mahallesi Kurtuluş Sokak’ta geçici olarak gösterdiği Genç Parti Bulancak İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti. Tek aday ile kongre gerçekleşirken Genç parti İlçe Başkanı Ufuk Aktay seçildi.

 

 

 

Genç Parti Bulancak İlçe Başkanı olarak ilk açıklamasını kongreye katılan bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a yapan Ufuk Aktay şunları söyledi.

 

Aktay;  " Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Sayın Kongre Üyeleri, Sayın Konuklar ve Sayın Basın Mensupları. Sözlerime başlamadan önce sizleri saygı ile selamlıyorum. Bildiğiniz üzere 2002 de yanan meşalemiz yıllar öncesinde yapılan kumpaslar ile söndürülmek istenmiş fakat amacına ulaşamamıştır. Bugün geldiğimiz noktada sayın genel başkanımız Cem UZAN üzerine atılan bu büyük ithamlardan kendisini aklamış ve hakkında açılan çoğu davaları kazanmıştır.

Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan genel başkanımız, avukatlarına verdiği talimatlar ile Türkiye’ye dönmek için gerekli adımları atmış ve hazırlıklarına başlamıştır. Saygıdeğer GENÇ Partililer, ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ün söylemiş olduğu “GELECEK GENÇLERİNDİR” sözünü kendisine yol gösterici olarak seçen sayın genel başkanımız Cem UZAN, GENÇ Partiyi de bu sözlerden ilhan alarak kurmuştur.

 

Bizlerde bu yolda sonuna kadar mücadele etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Ve bu konuda mücadelemize devam edeceğiz.

 

Bizler Bulancak İlçe Teşkilatı olarak, gerek Kadın Kollarımız olsun, gerek Gençlik Kollarımız olsun daha fazla çalışıp aldığımız görevleri yerine eksiksiz getirmek için elimizden geleni yapacağız.

 

BU YOLDA BİZİMLE OLAN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

 

Daha yeni teşkilatlanmamıza rağmen bir aylık süre içerisinde hazırlıklarımızı tamamladık. Sosyal medyayı kullanarak teşkilatlanma yapımızı tanıttık. Yapılan paylaşımlar ile birçok insana ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz. Yapılan toplantılar ile ilçe teşkilatımızın daha olumlu ve verimli çalışmasını sağlamış olduk.

İl Başkanlığımız ile yapılan görüşmelerde yapılacak çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk.

 

Kongremizin ardından faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

 

Öte yandan İlçe Kongresine Giresun Genç Parti İl Başkanı Mustafa Ayar ve parti yönetimi, İl Genç Parti Kadın Kolları Başkanı Pınar Elevli, Bulancak Genç Parti Kadın Kolları Başkanı Suzan Büber ve tüm İl ve İlçe Parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

 

 

Giresun Genç Parti İl Başkanı Mustafa Ayar, Genç Parti Bulancak İlçe Başkanı Ufuk Aktay’ı tebrik etti.

 

 

 

Tek listenin girdiği kongre de şu şekilde sunuldu.

 

 

ASİL ÜYELER:

 

VEYSEL AKTAY- HASAN KIRAÇ- MUSTAFA GÜNER- SELÇUK YILDIZ- SUZAN BÜBER- MUSTAFA ŞEN- MESUT AYDIN- NAMIK KEMAL ÖZDEMİR- MEHMET YILMAZ- TUBA AYDIN


YEDEK ÜYELER:

 

OĞUZHAN YILDIRIM- YETER YILDIZ- EBRU ATIŞ- SADIK TELLİ- SEZEN AKSU


DİVAN KURULU BAŞKANI:                    SELÇUK YILDIZ

KÂTİP ÜYE :                                             OĞUZHAN YILDIRIM

KÂTİP ÜYE :                                    AHMETCAN BÜBER

KÂTİP ÜYE :                                     EBRU ATIŞ

 

ETİKETLER : GENÇ PARTİ BULANCAK’TA YENİDEN TEŞKİLATLANIYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun Giresun Genç Parti İl Başkanı Mustafa Ayar parti yönetimi İl Genç Parti Kadın Kolları Başkanı Pınar Elevli Bulanca
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi