ÖZEN KİTAPEVİ İLKLERE DEVAM EDİYOR.


Bu haber 2019-11-28 11:27:45 eklenmiş ve 1648 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara, yeni çıkan “GİRESUN’UN SEVGİLİSİ YAVRUM ERTUĞRUL” kitabın yazarı ve kitaba konu olan kişiye imza günü hazırladı.  



 

Giresunlu Hemşerimiz Murat Akyol’un yazdığı kitap Bulancak Özen Kitabevi’nin raflarında yerini aldı. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyon firması tarafından yayınlanan kitap internet siteleri ve kitapevlerinde aynı anda satışa çıktı.


 

Bulancaklı yazarları yeni çıkan kitaplarıyla tanıtımını ve imza günü hazırlayan Özen Kitabevi İşletme ve iş yeri sahibi Ahmet Kara, Giresunlu Hemşerimiz Murat Akyol’un yazdığı kitabı raflarda yerini alırken, 07 Aralık 2019 Cumartesi günüde yazarımıza ve kitabın konu aldığı bir diğer Giresunlu isim Ertuğrul Öztürk ile birlikte imza günü hazırladı.

 

 

Giresun, Bulancak ve Bölge yazarlarının kitaplarını  okuyucularıyla ilk buluşturan ve onlara özel imza günü organize eden Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara bir ilke imza daha atarak kitabın konu aldığı kişiyi de imza gününde okuyucularıyla buluşturacak.

 

 

 

 

Çok deliler gördü, bu fani dünya… Çılgın insanlar gelip gelip geçtiler bu dünya sahnesinden. Ama içlerinden hiç biri, yaşadığı toplumda bu kadar deli olup da bu kadar çok sevilmemiştir belki de? Ve bu kadar da saygı görmemiştir.

 

 

Her tanıyan, sever ve de sayar onu her şeye rağmen. Siz kamyonla gemiye çarpan biriyle tanıştınız mı hiç? Kömür yükleteceği resmi plakalı kamyonla, sırf hava yapmak ve kamyonu gemiye “sıfır” tabir edilecek şekilde yanaştırmak isterken mesafeyi hesaplayamayıp bir gemiye bodoslama dalan biriyle? Gerçi, daha bu küçücük vaka da ne ola ki? Bu kitapta; deliliğin dembekliğin yıkılan duvarlarında sınırlarını zorlayan gün yüzü görmemiş durumlar ve « bu kadarı da olamaz » diyeceğiniz olaylar dizini bulacaksınız.

 

Yüzünüzde acil gülüşler, ağızlarınızda kocaman kahkahalar isteyenler? Bu tarafa…

« Giresun’un Sevgilisi Yavyum » ; sizleri bekler.

 

(Tanıtım Bülteninden Alınmıştır)

 

ETİKETLER : ÖZEN KİTAPEVİ İLKLERE DEVAM EDİYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun Ertuğrul Öztürk Giresunlu Hemşerimiz Murat Akyol
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi