KOYUTÜRK KARDEŞLER ÜRETİME BAŞLADI


Bu haber 2019-11-27 16:21:49 eklenmiş ve 2360 kez görüntülenmiştir.

 

Ayşe Koyutürk ve Cevdet Koyutürk kardeşler İL-AY TEKSTİL adı altında Bulancak’ta üretime başladılar.

 

Uzun yıllar İstanbul’da Tekstil Atölyesinde çalışan Ayşe Koyutürk, Bulancak’ta kendisi gibi Tekstil sektöründe uzun yıllar İstanbul’da çalışan deneyimli olan abisi Cevdet Koyutürk ile birleşerek ilçemizde tekstil atölyesini faaliyete geçirdiler. Bu birlikteliğe Cevdet Koyutürk’ün oğlu Bilgin Can Koyutürk’te dahil olunca; tam bir aile işletmesi olarak objektiflerimize yansılar.

 

 

 

Ayşe Koyutürk 20 yıl, Cevdet Koyutürk ise 35 yıllık tecrübe ve bilgilerini Bulancak’ta birleştirip atölye açarak üretime başladılar.  

 

 

bulancakhaber.net 30 yıl önce İstanbul’a Derimont Tekstil firmasında iş hayatına başlayan Bulancaklı Cevdet Koyutürk’ün haberini yapmış ve 35 yıl sonra Bulancak’a Derimont İmalathanesi açmak üzere geri döndüğünü sizlere duyurmuştuk.

 

 

 

Bugün gelinen noktada iki kardeşin bir araya gelerek İL-AY TEKSTİL adı altında üretime başlamaları nedeniyle; ilçe ekonomisine katkı sağlayacak olmanın Koyutürk ailesini oldukça gururlandırdığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.net olarak Koyutürk ailesini tebrik ediyoruz. İL-YA TEKSTİL iş istihdamına yönelik olarak, Overlok, Reçme ve Singer’de çalışacak ekip arkadaşlarına ihtiyaçları olduğunu duyurdu.  Bu konuda iş arayan bölge halkının 0(546) 8743428 telefon numarasını arayarak ön görüşme yapmalarını istediler.

 

 

ETİKETLER : KOYUTÜRK KARDEŞLER ÜRETİME BAŞLADI BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN AYŞE BİLGİN CAN CEVDET Overlok Reçme Singer
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi