ÖMER MUSTAFA YILMAZ, CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY


Bu haber 2019-11-21 15:02:12 eklenmiş ve 1421 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net'e Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ömer Mustafa Yılmaz yaptığı yazılı basın açıklamasında;  

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak ilçe başkanlığı seçim takvimine göre Mahalle ve Köy delege seçimleri tamamlanmıştır. Seçimlere katılan üyelerimize, bu sürece katkı veren parti yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Delege seçilen partililerimizi yürekten kutlarken, ‘Sosyal Demokrat İktidar’ hedefine bir adım daha yaklaştığımızı görüyorum.

 

İlçemizde Parti üyelerimizle birlikte, daha etkin ve katılımcı, üyelerinden güç alan bir yönetim anlayışıyla iktidar olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım.

 

 

CHP’nin darbeden sonra yeniden hayat bulduğu 1992 yılında, Bulancak’ta kurucu üye olarak aktif siyasete başladım. Partimizin birçok kademelerinde görev yaptım. Partimizin ve Bulancak halkının verdiği destekle iki dönem (2009 ve 2014) İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet ettim. 31 Mart 2019 seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olduğum için başka görev talep etmedim. Seçim sürecinde partimizin belirlediği adayı partime küsmeyerek destekledim. İlçe Başkanlığı’nın ve Belediye Başkan adayımızın talebi üzerine Seçim Komitesi Başkanlığı görevini üstlendim ve yerine getirdim.

 

 

İlçemizde ve Ülkemizde  ‘Sosyal Demokrat İktidar’ı kurmak hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu hedefe ulaşabilmek için; yenilikçi, sorumluluk sahibi ve çalışkan bir kadroyla yorulmadan çalışmayı planlıyoruz.

 

Bu düşünce ve duygularla CHP Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım. CHP’ye gönül vermiş herkesin bu sürecin içinde yer alacağını umarak; tüm üye ve delege arkadaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ÖMER MUSTAFA YILMAZ CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY bulancak haber giresun haber bulancak giresun CHP genel merkez CHP genel başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi