GİRESUN’DA İLK ÖZEL YETİŞKİN PSİKİYATRİST MUAYENESİ AÇILDI.


Bu haber 2019-11-04 13:02:28 eklenmiş ve 1782 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun’da ilk özel Yetişkin Psikiyatrist Muayenesine açıldı. Psikiyatrist Uzm. Dr. R. Murat Uçak, Giresun başta olmak üzere yetişkinlerin gidebileceği muayenesini açtığı ve bölgemize hizmet vermeye başladığı öğrenildi.


 

2011 yılından beri Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan Dr. Uçak, psikiyatri ve psikoterapi alanında kendi muayenehanesinde bundan sonra hizmet vermeye devam edecek.

 

Dr. Ramazan Murat Uçak, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş, daha sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Bilişsel davranışçı terapi (tedavi) ve EMDR (göz hareketleri ile duyarsızlaştırma ve yeniden işleme) terapisi üzerine aldığı eğitimler doğrultusunda ilaç tedavilerinin yansıra  psikoterapi uygulamalarını da gerçekleştirmektedir.


 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar,  “bölgemizde yetişkin muayenesi açan Dr. Ramazan Murat Uçak’a başarılar dilerim. Hasta ve doktor görüşmesinde kendilerini güvende hissedecekleri, danışanın maksimum konforu sağlanacağına inandığımız ve bildiğimiz doktorumuza başarılarının devamını dilerim” dedi.  


 

Psikiyatrist Uzm. Dr. R. Murat Uçak’a muayene olmak isteyenlerin 0 454 217 00 35 no'lu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER : GİRESUN’DA İLK ÖZEL YETİŞKİN PSİKİYATRİST MUAYENESİ AÇILDI bulancak haber giresun haber bulancak giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi