LÖSEV İÇİN, CELB-İ DİKKAT BULANCAK'TA GERÇEKLEŞTİ.


Bu haber 2019-10-04 11:08:21 eklenmiş ve 1662 kez görüntülenmiştir.

LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemili çocuklarımıza ve ailelerine ücretsiz hizmet veren, kar amacı gütmeyen ve kamu yararına çalışan bir kuruluştur. Vakfımız lösemili çocuklarımız ve ailelerinin sorunlarına kalıcı çözümler yaratmak için var gücüyle çalışmaktadır.

 

Böylesi bir kuruluşa 60 yaşındaki Mustafa Demir 2 etaptan oluşan yürüyüşü ile destek oldu.

 

 

 

LÖSEV için Samsun'dan sarp kapsına kadar yürüyüş yapan 60 yaşındaki Mustafa Demir, 2 etaptan oluşan yürüyüşünün birinci ayağını Giresun da tamamlamadan önce Yaşar kardeşlerle buluştu. 


 

“YOL TERBİYE EDER”  sözünden yola çıkarak Samsun’dan başladığı yürüyüşünü Giresun’da birinci etabını tamamlayacak olan Demir LÖSEV gönüllüleri Kutsi ve Mehmet Yaşar kardeşlerle buluştu. Elmasın Fındık ve Elmasım Dondurma'da unutamayacakları bir buluşma gerçekleştirdiler. Elmasım Dondurma Sorumlu Müdürü Kerim Aşar'ında katıldığı sohbet obnjewktiflerimize böyle yansıdı. 

 

 

 

Bulancak Elmasım Fındık ve Elmas Dondurma ‘da kısa bir mola veren Demir, LÖSEV gönüllüleri ile buluşmanın ayrıcalığını yaşadığını söyledi. 60 yaşındaki Mustafa Demir oğlu İlteriş Alican’ın baba LÖSEV için yürümelisin sözleri üzerine Samsun’dan Sarp kapısına kadar yürüme kararı aldığını belirtti. 10 günden bu yana yürüyen Mustafa Demir 2 etaptan oluşturduğu yürüyüşünü Bulancak’ta kendi tabiri ile iyilik, dirlik ve düzeni sağlayıcı, fayda getirici anlamına gelen CELB-İ yaptığını açıkladı.

 

 

    

Demir, 10. günde Bulancak’a ulaştığını bulancakhaber.net ‘e ve Yaşar kardeşlerle verdiği özel molada belirtti. Ayrıca Facebook üzerinden canlı yayın yapan Mehmet Yaşar’ın gün içinde Giresun’da bitireceği birinci etap yürüyüşünün ardından canlı yayına katılabileceğini söyledi.

 

 

 

ETİKETLER : LÖSEV İÇİN CELBİ DİKKAT BULANCAK'TA GERÇEKLEŞTİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun samsun mustafa demir ilteriş alican
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi