SALIĞINIZA ve DOSTLUĞUNUZA İYİ GELİYOR.


Bu haber 2019-09-23 11:37:32 eklenmiş ve 1512 kez görüntülenmiştir.

 

Bioenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan, bölgemizde tedavi yaptığı ve dost edindiği insanları hem ziyaret hem de tedavi sonrası iyileşmelerini takip etmek amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Kendine özgü geliştirdiği yöntemle Karadeniz’de boyun ve bel fıtığı, eklem ağrıları, fizik tedavi ve felçli hastaları tedavi eden ve sürekli tedavi yapılması için aranan isim Bioenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan Bulancak’ta Şenel Taranoğlu ve Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.

 

 

 

 

 

Bir dönem Piraziz RAMADA Otel bünyesinde hizmet veren Bioenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı yurt içi ve yurt dışında ki, dostlarını da ziyaret etmekken geriş durmadığı görüldü. Karadeniz’de Bioenerji konusunda özel bir yeteneğe sahip olan Özkan, yurt içi ve yurt dışı hastalarının yanı sıra bölgemiz insanına da şifasının yanı sıra dostluklarına da önem verdiğini söyledi.

 

 

 

Bulancaklı İş İnsanı Şenel Taraoğlu ve Basın mensubu Mehmet Yaşar’ı kendine özgü geliştirdiği yöntemle eski sağlığına kavuşturan ve onları ziyaret eden Özkan bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Daha önce ki yaptığımız haberde Özkan, Bioenerji ve alternatif tıp üzerine 30 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamış ve bu alanda geliştirdiği yöntem sayesinde çeşitli rahatsızlıklar yaşayan vatandaşlarımızı alternatif tıpla buluşturduğunu ifade etmişti.

 

 

 

Bu konuda Taranoğlu ve Yaşar’da Bioenerji ve Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan’dan sadece sağlık ile değil dostluk anlamında da bir araya geldiklerini gösterdiler.

 

 

 

 

ETİKETLER : SALIĞINIZA ve DOSTLUĞUNUZA İYİ GELİYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun şenel taranoğlu mehmet yaşar Bioenerji Alternatif Tıp Uzmanı Ahmet Taner Özkan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi