TÜRKİYE’NİN KÖKLÜ VE GÜÇLÜ MARKASI: ÜLKER BULANCAK’A KÖK SALDI


Bu haber 2019-09-12 13:01:51 eklenmiş ve 1772 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye’nin  köklü ve güçlü markalarından ‘Ülker’in geçmişi  1944 yılına dek uzanıyor. Merhum Sabri Ülker tarafından Eminönü Nohutçu Han’da temeli atılan, gücünü 21. yüzyıla da taşıyan bir marka. Aynı anda hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip Ülker, toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine paralel yeni anlamlar kazanan bir marka olma özelliği taşıyor. Öyle ki, markanın yenilenip değişmesi hiç bitmeyen bir yolculuğa benziyor.


 

Ülker markası mutlu anlara eşlik etme, güven, samimiyet, yakınlık, aileden biri olma gibi duyguları içinde barındırıyor. Ülker markası ait olduğu toplumun tam kalbinde yer alıyor.


Bu zamana kadar yapılan marka araştırmaları her yaştan insanın Ülker markası ile ilgili bir anısı ve hikayesinin olduğunu ortaya koyuyor. Kimileri çocukluklarından bu yana Ülker ile olan mutlu anlar ilişkisini sürdürüyor, kimileri markayla ilgili güncel tatlar, anlamlar keşfediyor. Ülker markasına tüketiciler ve toplum tarafından atfedilen değerler, markayı benzersiz kılıyor.


Başlangıç yıllarında sadece bisküvi ile anılan Ülker, 1970 yılından itibaren çikolatalı ürünler, gofret ve çikolata, 1990’dan itibaren kek, süt, yağ ve 2000’li yıllarda ise mutfak ürünleri, içecek gibi farklı alanlardaki ürünlere tüketicisiyle buluştu.  Ülker, adeta bir ana marka olarak pek çok alt markanın gelişip pazarda tutunmasına da katkı sağladı.


 

 

Günümüzde Ülker ana markası altında büyüyen yüzlerce marka tüketiciyle buluşuyor. Her biri gıda alanında güçlü duruş sergileyen ve Ülker’in değerlerini paylaşan bu markalar, bisküviden çikolataya, şekerlemeden sakıza, sıvı yağdan kahveye geniş bir ürün yelpazesi oluşturuyor.


1944’ten bugüne sanayicilik, yönetim, pazarlama, ticaret, reklam, toplumla ilişkiler konusunda da Ülker adıyla oluşturulan kurum kültürü ve ilkeler, Ülker adını bir markadan daha fazlası haline getiriyor.


 

Kaynak; http://www.ulker.com.tr/tr/ulkerle-tanisin/hakkimizda

 

 

 

İşte tam da böylesi bir bilgiden sonra bu dev güçlü kuruluş kendi öz kaynaklarıyla kendi alanında kendisine ait Bulancak’ta iş ve aş sunmasının bacasız sanayi olarak kök sağldıklarını nitelendiriyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net Yayın Sahibi ve TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar, Ordu-Giresun Ülker Distribütörü Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti. Türkiye ve Dünya’nın köklü ve güçlü markasının adıyla Ülker olarak Bulancak’a kök salmasının gururunu yaşıyoruz.


 

Bu kapsamda 21 yıldan bu yana Ülker’de çalışan ve en alt birimden en üst birime çalışan, mütevaziliği ve ekip çalışmasını bir kardeş bir dost niteliğinde bu günlere getiren Ordu-Giresun Ülker Distribütörü Mehmet Yılmaz’ın misafiri olduk.


 

Ülker’in kurucularının düşünceleri doğrultusunda bu günlere gelen ve ilke olarak ele alınan misyon ve vizyonu ilke edinen Murat Ülker’in dediği “Değerli kurucularımız, bu ülkenin geleceğine güvenmişlerdi. Zaman onları haklı çıkardı. Bu ülkeden doğmuş bir markayı yöneten bizler de, hem Türkiye’nin hem Ülker’in dünyadaki geleceğine inanıyor ve buna güveniyoruz.” sözlerinin tesadüf olmadığı aynı şekilde bir bölgeye iş aş sunmasının gururunu bizler yaşattıkları için kendilerine Ordu-Giresun Ülker Distribütörü Mehmet Yılmaz aracılığı ile teşekkür ediyoruz.

 

ETİKETLER : TÜRKİYE’NİN KÖKLÜ VE GÜÇLÜ MARKASI : ÜLKER BULANCAK’A KÖK SALDI bulancak haber Sabri Ülker murat ülker giresun haber bulancak giresun mehmet yılmaz yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi