ERDOĞAN TİCARET: BU YIL BÖLGEMİZİ BİZ ISITACAĞIZ


Bu haber 2019-08-31 14:22:21 eklenmiş ve 1927 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak ERDOĞAN TİCARET kıs sezonuna Proyak ve Safi kömürlerinde kampanya yaparak başladı.

 

Bölgemizde adeta halkı kollayan ve halktan yana olan fiyat politikası ile sürekli gündem ve sürekli yükselen abone sayısı ile farkını ortaya koyan Erdoğan Ticaret bölge halkının kışın kömür konusunda sıkıntı çekmemesi için sezona kampanya ile başladı.

 

 

 

 

Merkezi Bulancak’ta bulunan ERDOĞAN TİCARET ilçe genelinde iki şubesi Giresun’da da farklı yerlerde şubeleri bulunan işletme sezona kömür fiyatlarında kampanya yaparak başladığını açıkladı. Bulancak Erdoğan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Erdoğan “bu yıl bölgemizi biz ısıtacağız” dedi.

 

 

Öte yandan ERDOĞAN TİCARET bünyesinde çalışan Rasim Aydemir ve Abdurrahman Kalafat, bu kış sezonuna girdiğimiz günlerde şu ana kadar 3.500 ton kömür taşıdıkları objektiflerimiz böyle yansıdı.  Aydemir evli 2 çocuk, Kalafat’ta 2 çocuk babası olduğunu,  evinin geçimini bu şekilde alın teri ile sırtında, omuzunda taşıdıkları kömür torbaları ile çıkarttıklarını bulancakhaber.net’e açıkladılar.

 

 

ERDOĞAN TİCARET bölgemizde her zaman en uygun kömür, tüp ve su satışlarıyla dikkatleri üzerine çekerken bölge insanında da iş istihdamı sunmasından dolayı takdir ediliyor. Alın teri ile çalışan evini geçindiren Kalafat ve Aydemir uzun yıllar bu işletmede çalıştıklarını söylediler.   

 

 

Erdoğan Ticaret Bulancak ve Giresun’da ki mağazalarında satışı yapılan Proyak (25 kg) kömür torbasını 26.00 TL, Safi (25 kg) Kömür torbasını ise 32.00 TL den satışa sunduklarını açıkladılar.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ERDOĞAN TİCARET : BU YIL BÖLGEMİZİ BİZ ISITACAĞIZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun rasim aydemir abdurrahman kalafat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi