AHMET KARA, BÖLGE YAZARLARIMIZI TANITIYOR.


Bu haber 2019-07-08 13:17:42 eklenmiş ve 1372 kez görüntülenmiştir.

 

Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara, bölge şair ve yazarlarına Kitabevi’nde yeni çıkarttıkları kitaplarına yer vermeye devam ediyor.


 

15 Eylül 1960 doğumlu Giresun Bulancak ilçesi Bozatlı Köyü’nde doğan, ilk ve orta öğrenimini Bulancak Giresun da tamamlayan Selim Avni Bakdur’u 13 Temmuz 2019 cumartesi günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında okuyucularıyla buluşturacak.


 

Bulancaklı Yazar Selim Avni Bakdur’un çıkartmış olduğu ''ERİKLİ BAHAR'' isimli kitabını 13 Temmuz 2019 cumartesi günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Özen Kitabevi’nde siz değerli şiir severlere imza günü ve tanıştırma sağlayacaktır.


 

Diğer taraftan, Selim Avni Bakdur fotoğraf çekip ve bunları sergileyerek insanlarla paylaşmayı yaşam biçimine dönüştürdü öğrenildi.  Bu kapsamda Evlerin, İnsanların kara ve Deniz halleri Karadeniz ismini verdiği ilk fotoğraf sergisine Ege Bölgesi’nde açtı. Kaybolan köyler ve yalnız evler Ege 2. kişisel sergisini açarak tarihi belgelediği öğrenilen Bakdur, deniz emekçilerini anlatan 3 sergisine hazırlanmakta olduğu öğrenildi.


 

Öte yandan Bulancak Özen Kitabevi, geçen hafta sonu Bulancaklı şair Müşerref Kaya’yı tanıtmıştı. 6 Temmuz Cumartesi günü imza günü hazırlayan ve Dünyanın rıhtımında, Şiiri Gezdirdim, Defterimde Acı Sesleri, Dünyanın Ortası Issızlık adlı 4 şiir kitabına yer vererek Bulancaklı şair Müşerref Kaya’yı tanıtmıştı. 


 

 

Ahmet Kara, bölgemizin yetiştirdiği ve yeni kitap çıkaran yazarlarımıza bu hafta sonu da bir hazırlık yaparak Selim Avni Bakdur’u tanıtacağını açıkladı. 

 

 

 

ETİKETLER : AHMET KARA BÖLGE YAZARLARIMIZI TANITIYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun Selim Avni Bakdur Bulancaklı şair Müşerref Kaya’yı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi