ÇOCUKLUK ARKADAŞINA PEDAL CEVİREREK ULAŞTI.


Bu haber 2019-07-02 17:10:10 eklenmiş ve 1496 kez görüntülenmiştir.

Almanya Herford-Bünde şehrinden bisikleti ile yola çıkan Hayati Türkyılmaz 1982 yıllarında çocukluk arkadaşı olan ve Türkiye ye 1984’de kesin dönüş yapan Ümit Yaşar’ı memleketi Giresun Bulancak’ta ziyaret etti.


 

Gurbetçi vatandaş Almanya Herford-Bünde şehrinde halen yaşadığını ve bisikletine Türkiye ‘ye ulaştığını bulancakhaber.net’e açıkladı. 28 Nisan 2019 Pazar günü Almanya Herford-Bünde şehrinden yola çıkan Hayati Türkyılmaz, binlerce kilometre yol kat ettikten sonra çocukluk arkadaşı Ümit Yaşar’ı ziyaret etmesi objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Hayati Türkyılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “28 Nisan 2019 Pazar günü Almanya Herford-Bünde şehrinden yola çıktım. Binlerce kilometre yol kat etmişimdir. 28 Nisan 2019 Pazar günü çıktım. 22 gün sonra 19 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul’a ulaştım. İstanbul’da 5-6 gün kaldıktan sonra 25 Mayıs’ta yol tekrar bisikletimle çıkarak Eğe ve Akdeniz sahil kıyılarını dolaştım. Adana üzerinden Giresun’a gelmek için iç kısımlara girdim. Bu süre zarfı içinde bugün yanı 02 Temmuz 2019 Salı günü Bulancak’a çocukluk arkadaşımın yanına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Kendisini iş yerinde ziyaret ettim. Bu güzel buluşmaya siz bulancakhaber.net’in gelmesi ve bizleri haber yapmanızdan dolayı çok mutlu oldum” dedi.

 

 

Almanya Herford-Bünde şehrinden bisikleti ile 28 Nisan 2019 Pazar günü yola çıkan ve kilometrelerce yol kat ederek çocukluk arkadaşına 02 Temmuz 2019 Salı günü ulaşan Hayati Türkyılmaz’ı görüntüledik. Hayati Türkyılmaz’ın macera dolu yolculuktan sonra arkadaşı Ümit Yaşar ile buluşmasını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.


ETİKETLER : ÇOCUKLUK ARKADAŞINA PEDAL CEVİREREK ULAŞTI BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Almanya Herford-BündeHayati Türkyılmaz ümit yaşar mehmet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi