HAYALLERİ GERÇEK OLDU


Bu haber 2019-07-02 12:57:26 eklenmiş ve 1799 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Sakarya Modaevi sahibi, Bulancak Sanat Tiyatrosu Kostümcüsü Terzi Yahya Yeriş, yeğeni Canan Yılmaz’a iş yerinde kendi bünyesinde bir köşeye tasarım atölye hazırlamıştı. Bir süre dayısının yanında kalan Canan Yılmaz “HAYALLERİ GERÇEK OLDU” Hükümet Caddesi üzerinde kendisine yeni bir iş yeri açtı.

 

 

 

Uzun yıllar önce evinde başlayan ve bu gün kendi tasarladığı ürünleri kendi yeniş açtığı MAVİ TASARIM ATÖLYESİ’nde görüntülediğimiz Yılmaz’ın mutluluğu diyecek yoktu. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi Mezunu Canan Yılmaz hayallerinin peşine koşarak bu gün çok istediği tasarım atölyesini açtığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

 

 

Hazırlanan tüm çalışmaları kendisinin tasarladığı, diktiği ya da boyadığı el emeği göz nuru çalışmaları bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a gösterdi. Atölyesinde kendi dünyasını kuran Yılmaz isimlikten tutunda dış kapı süsüne kadar birçok çalışmayı hazırladığı ve bölge halkı tarafından da büyük ilgi gösterildiği çalışmaları artık rahatça sergileyeceği bir iş yerine kavuşmanın huzuru içinde olduğu görüldü.

 

 

Daha önceleri keçeden çanta yaptığı çalışmayı bir adım daha ileriye taşıyan Yılmaz, Japon Oyuncak Örme Sanatı Amigurumi, kına süsleri, bebek yelekleri, buzdolabı süsleri, çerçeveli aynalar, dış kapı süsleri, isimlikler ve daha aklınıza gelebilecek birçok çalışmayı kendi atölyesinde bundan sonra hazırlayacak.

 

 

Özellikle Atatürk portresinin birebir aynısını yapması ve hatlarının mükemmel bir şekilde ortaya çıkarması oldukça iyi bir çalışma olarak gören Yaşar, daha önce ki iş yerinde ziyaret ettiği bu sefer kendi iş yerişnde ziyaret etmenin sevincini yuaşadığını yılmaz’a anlattı.

 

 

 

Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi Mezunu Canan Yılmaz’ın bahaneler değil üretim yaparak hayata tutunmasını örnek gösterilecek bir mücadele olarak siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bu zaman kadar yeğenine kanat açan ve ona imkan sunan Bulancak Sakarya Modaevi sahibi, Bulancak Sanat Tiyatrosu Kostümcüsü Terzi Yahya Yeriş’in bir el tutmasının bu günlere gelişindeki büyük payının unutulmamasını diliyoruz.

 

 

ETİKETLER : HAYALLERİ GERÇEK OLDU bulancak haber giresun haber bulancak giresun canan yılmaz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi