

Giresun Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kurulan Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi Giresun genelinde Plajlarda denetimlerini sıklaştırdı. Her hangi bir boğulma olayına sebep olabilecek unsurlar plaj sorumlularına anlatıldı ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendir yapıldı.
.jpg)
Denetimleri takıp eden bulancakhaber.net ve TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar çalışmalar hakkında bilgi aldı.
.jpg)
Yaz mevsimi ile bölgemizde yaşanması istenilmeyen boğulmaların öne geçmek ve bilinçli bir toplum oluşturmak için mesai saati gözetmeksizin çalışan Giresun Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Ekibi plaj denetimlerini gerçekleştirdi. Plajlarda olması gerekenler ve uyulması gerekenler hakkında sorumlulara bilgi verildiler.
.jpg)
Öte yandan bölgemizde Keşap Tüneli Aksu Uzuncakum Mevkiinde serinlemek için denize giren 16 ve 18 yaşlarındaki gençleri kurtardılar. İki genç havanın birden bozulması ile denizde meydana gelen aşırı dalgalardan dolayı kayalıklara sığınarak bölgede mahsur kaldıkları ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Giresun Sahil Güvenlik ekiplerinin titiz ve olay yerine hemen gelmeleri doğrultusunda gençleri kurtardıkları öğrenildi.
.jpg)
|
|