ÖĞRETMENLERİMİZİ ALKIŞLIYORUZ.


Bu haber 2019-06-27 11:56:39 eklenmiş ve 1494 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenlerinin çevre duyarlılığı objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Bulancak Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığını artırmak için Bulancak sahilinde çöp toplama etkinliği düzenlediler.

 

 

 Okul Müdürü Cavit Hendekçi öncülüğünde, Bulancak sahili boyunca Fatoğlu Kavşağı-Sanayi Kavşağı arasında yaklaşık 5 kilometrelik sahil bandında bulunan atık ve çöpleri toplayarak farkındalık oluşturdular.

 

 

Bu kapsamda bir açıklama yapan okul Müdürü Cavit Hendekçi şunları söyledi. Hendekçi, “Yaz tatilini de fırsat bilerek öğretmen arkadaşlarımızla farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığını artırmak için böyle bir etkinlik düşündük. Unutulmamalıdır ki yaşadığımız çevre hepimizindir. Temiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkıdır. Ancak bunu sağlamanın en güzel yolu kirletmemekten geçer. Bizim burada yaptığımız sembolik bir etkinliktir. Etkinliğimizde hiç öğrenci bulunmamaktadır. Bu anlamda ana fikrini de oluşturarak etkinliğe katılan tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 50 öğretmen arkadaşımızla yaptığımız bu etkinlik umarım bir şeyleri değiştirir. Özellikle sıcak yaz akşamlarında gezdiğimiz, oturduğumuz, bu güzel sahillerin hepimizin olduğunu, bizden sonra da başkalarının gelip aynı yerlerde gezeceğini bilerek temiz bırakmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Yediklerimizin, içtiklerimizin ambalaj ve atıklarını yere ya da çevreye değil çöp kutularına atarsak böyle bir sorunumuz kalmaz. Herkesi bu anlamda duyarlı olmaya ve çevreyi temiz kullanmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

“DÜNYANIN HER TARAFINDA ÖĞRETMENLER, İNSAN TOPLULUĞUNUN EN FEDAKÂR VE MUHTEREM UNSURLARIDIR”

 

Ne güzel söylemiş değil mi Mustafa Kemal Atatürk, işte bu doğrultuda bulancakhaber.net davetli olduğu fakat öncesinden programı sebebiyle katılamadığı bu etkinliği tebrik ediyor, örnek alınmasını diliyoruz.

 

ETİKETLER : ÖĞRETMENLERİMİZİ ALKIŞLIYORUZ bulancak habewr giresun haber bulancak giresun haber bulancak giresun Bulancak Atatürk Ortaokulu öğretmenleri okul Müdürü Cavit Hendekçi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi