NİHAYET DİKKATE ALINDI.


Bu haber 2019-06-20 13:16:23 eklenmiş ve 1168 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak genelinde özellikle şehir içine Belediye’ye terk edilen E-5 Karayolunun nihayet yol çizgilerinin çizildiği objektiflere böyle yansıdı.

 

 

Özellikle her geçen gün büyüyen ve trafiğinde bu oranda arttığı Bulancak ilçesinde daha sağlıklı ve daha düzenli bir trafik akışının olması için yol çizgilerinin ve de aynı şekilde yön levhalarının da bu oranda değişmesi yenilenmesi gerekiyor.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda facebook üzerinden her gün CANLI YAYIN yapan Mehmet Yaşar’ın bir hafta işlediği Fatih Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi ve Fatoğlu Caddesi’nin şehir içine bırakılan asfalt yolunun tehlike arz ettiği her an bir trafik karmaşası yüzünden kaza yaşanacağı anlatılmıştı. Bu konuda Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğünün ilçenin trafik düzeninin sağlanması amacıyla Giresun Karayolları ile birlikte Emniyet işbirliğiyle Fatih Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi ve Fatoğlu Caddesi’nin bu zaman kadar çizilmeyen yol çizgi çalışması başlamıştır.

 

 

 

Yol ve trafik güvenliği açısından çok önemli ve trafiğin akışının sağlıklı yapılabilmesi için büyük önem arz eden bu çalışmanın aynı şekilde ilçe genelinde yön levhalarının da yapılmasını temenni ederiz. Bu çalışma Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesi ile eski Fatoğlu Un fabrikası arasında şehir içine terk edilen yol çizgi çalışmasıyla değil genel olarak ilçe genelinde yapılmasını istiyoruz.

 

ETİKETLER : NİHAYET DİKKATE ALINDI bulancak haber giresun haber bulancak giresun emniyet karayolları
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi