Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçesinde 11.526 öğrenci için tatil zili çaldı.
Bulancak’ta karne dağıtım töreni İstiklal İlköğretim-Ortaöğretim okulunda gerçekleşti.
Öğrenciler karnelerini ilçe Kaymakamı Hamdi Üncü ’nün elinden aldı. Hamdi Üncü İstiklal İlkokulu bölümünde yapılan törene kızı Ceyda ve eşi Rehber Öğretmeni Serap Üncü ile birlikte karne heyecanını paylaştılar.
Karne töreninde öğrencilere konuşan ilçe kaymakamı Üncü şunları söyledi. Üncü, “ilkokul 1. Sınıf en önemli kademedir. Tatilde, tablet ve televizyondan uzak durarak kitap okumanızı diliyorum. Öğrencilerimizin aileleri ile güzel zaman geçirmeleri tavsiyesi ediyorum” dedi.
Programa İlçe kaymakamı Hamdi Üncü ‘nün yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Milli Eğitim Müdürü Şener Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem, Emrullah Guguk ve Okul idaresi ile öğretmenleri eşlik ettiler.
|