ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ADINA YAKIŞIR TSM KONSERİ.


Bu haber 2019-06-12 16:12:08 eklenmiş ve 1280 kez görüntülenmiştir.

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan muhteşem Türk Sanat Müziği konseri.

 

 

Giresun Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Müzik Öğretmeni Selma Saral eşliğinde unutulmayacak ve keyifle izlenen Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirdiler.

 

 

Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu’nda 11 Haziran 2019 Salı akşamı gerçekleşen TSM Konserini izlemeye gelen özellikle öğrenci velilerini çok mutlu oldukları görüldü.


 

Türk Sanat Müziğine ait birbirinden değerli eserler öğrenciler tarafından koro ve solo olarak izleyenleri büyüleyen bir performansla icra edilen gece unutulmayacak bir an olarak hafızalarda yerini aldı.


 

 

Programın sonunda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmenleri konuklara biz sürpriz yaparak sahneye çıkarak öğrencilerle birlikte geceye renk kattılar.

 

 

Mehmet Akif Ersoy idarecileri ve öğretmenlerinin hep birlikte seslendirdikleri parçaya solanda bulunanlarda eşlik etti.

 

 

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun TSM Konseri izlemeye gelen Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve konuklar unutamayacakları bir program ile karşı karşıya kaldılar.


 

Sahnede birbirinden güzel parçaları koro ve solo olarak konukların beğenisine sunan öğrenciler muhteşem performanslarıyla programa katılanlara büyük heyecan yaşattıkları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.


 

M. Akif Ersoy Ortaokulu’ndan adına yakışır muhteşem bir geceye katılan özellikle öğrenci velileri ve idarecileri çok mutlu oldukları görüldü.

 

 

 

haber foto: SİLA ÇİCEKÇİLİK FOTOĞRAF ve ORGANİSAZYON 

 

bulancakhaber.net’in de katıldığı programa emeği geçenleri kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün her fırsatta öğretmenlerin bir ülke için ne kadar önemli olduğunu şu sözleriyle tamamlıyoruz. 

 

 

Öğretmenler!...

 

Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.

 

ETİKETLER : ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ADINA YAKIŞIR TSM KONSERİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun mehmet akif ersoy ortaokul
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi