Bu ne aymazlık, UTANMIYOR MUSUNUZ?


Bu haber 2019-05-21 12:39:04 eklenmiş ve 1591 kez görüntülenmiştir.

 

Bir yanında özel otel, bir diğer yanında ise Bulancak Müftülüğüne bağlı kuran kursu bulunan Bektaş ana giriş yolu üzerinde ki Türk Bayrağının görüntüsü içimizi acıttı.

 

bulancakhaber. net’ in ihbar hattına gönderilen bu fotoğrafın, Bulancak Bektaş Yaylası girişinde ve Milli Mücadelenin başlangıç tarihi olan 19 MAYIS günü çekildiği öğrenildi. Türk Bayrağı’nın görüntüsü milli değerlerimize bu kadar mı bağlıyız dedirtti.

 

 

Bölge halkının; özellikle bugünkü devlet yöneticilerinin hafta sonu yaylaya çıktığı ve özel fotoğraflarını paylaştığı bir zaman diliminde Türk Bayrağı’nın bu denli yırtılmış, solmuş ve hatta paramparça olmuş görüntüsü bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

 

Öte yandan Bektaş yaylasında bulunan otel ve Bulancak ilçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kursu’nun bulunduğu merkezi bir noktada Türk Bayrağı’nın bu şekle gelmesi ve buna kayıtsız kalınması bir aymazlık olarak vatandaşın objektifine yansıdı.  Bu görüntü Türk Bayrağına yapılan saygısızlığın belgesi olmuştur. Şimdi ilçe idari amirleri; Bayrak Kanunun gereğini yapılarak sorumluları tespit edip bunun hesabını soracaklar mı?,

 

 

Sorumluların bulunması ve Yetkililerin görevini yapması beklenmektedir.

 

bulancakhaber.net’in yakın bir tarih de bizzat tanık olduğu, aynı yerde ki Türk Bayrağının haberini de siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. O günde Türk Bayrağının yırtılmış, solmuş görüntüsü bizi derinden üzmüştü.

 

https://www.bulancakhaber.net/haber/3335/siz-bu-bektas-yaylasiyla-mi-ovunuyorsunuz.html

 

 

 

 

ETİKETLER : Bu ne aymazlık UTANMIYOR MUSUNUZ ? BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN HARUN SAFAKIOĞULLARI HAMDİ ÜNCÜ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi