100. YIL KUTLAMALARINDA GENÇLER SAHNEDE COŞTU VE COŞTURDU


Bu haber 2019-05-19 17:05:02 eklenmiş ve 1792 kez görüntülenmiştir.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Giresun Bulancak’ta da coşkuyla kutlandı.


Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10.00’da protokolün ve vatandaşların katılımıyla bir tören düzenlendi.


 

Bulancak ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Ergün’ün Atatürk büstüne çelenk sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla Bahçelievler Anadolu Lisesi öğrencilerinden Dilara Çakır, Hilmi Can Özdemir ve İbrahim Şen’in göndere çektiği Türk Bayrağı ile başlayan program, sırasıyla gençlerin sahneyi almasıyla başladı. 

 

 

Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yaren Işık ve Uğur Gülhasanoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı programı Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Ergün’ün Günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. 

 

 

 

Daha sonra Bahçelievler Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Eylem Kaçmaz’ın yönettiği, okul öğrencileri Vedat üzüm, Uğur Gülhasanoğlu, Beyza Şeyranlıoğlu, Özlem Hotmanoğlu, Furkan Durukan ve Doğukan Yıldırımın sunduğu oratoryo büyük bir beğeniyle izlendi.


 

 

 

Program protokol arkasında ki gençlerin Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata’ya cevabı ile Atatürk’ü temsilen sahneye Kalpaklı görüntüsüyle çıkan Emre Can Özdemir’in hitabıyla doruğa ulaştı.


 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcısı Can Burak Sucuoğlu tarafından ödülleri verildi.


 

Program okul korosunun söylediği marşlar, halk oyunları gösterisi devam edip Bulancak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen karate gösterisi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Etkinliğe Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Can Burak Sucuoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Ergüner,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut,Dr. Öğr. üyesi Oktay Karaman Bulancak Uygulamalı Bilimler Y.O.Müdürü, öğrenciler, vatandaşlar, dernek ve sivil toplum kuruluşu katıldılar.

  

 

 


ETİKETLER : 100. YIL KUTLAMALARINDA GENÇLER SAHNEDE DEVLEŞTİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun 19 mayıs atatürk'ün anma gençlik ve spor bayramı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi