YAZAR HAKKI YILMAZ, OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR.


Bu haber 2019-05-06 14:02:16 eklenmiş ve 1749 kez görüntülenmiştir.

 

Pirazizli Yazar Hakkı Yılmaz “DÜŞÜNCELER VE YAZILAR” isimli ilk kitabı ile Bulancak Özen Kitabevi’nde imza gününde hayranları ve kitapseverlerle buluşacak. 

 

 

Bölge yazarlarına ve şairlerine Kitabevi’nde yer veren ve onlara imza günü hazırlayan Bulancak Özen Kitapevi ilk kitabını çıkartan Yazar Hakkı Yılmaz’ın “DÜŞÜNCELER VE YAZILAR” kitabı için 11 Mayıs 2019 Cumartesi tarihinde imza günü hazırladı.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, iş yeri sahibi ve işletmeci Ahmet Kara objektiflerimize yansıdı. Kara, “her yazar için kendisine ait tanıtım afişi hazırlıyoruz. İmza günü öncesinde duyurularımız yapıyoruz. Bölgemiz yazarlarına iş yerimizde, Kitapevimizde yer vermenin gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizin de bu şekilde haber yaparak bu duyurumuzu geniş kitlelere yaymanızdan dolayı sizlere de şahsim ve Özen Kitapevi adına teşekkür ederim” dedi.

 

 

Yazar Hakkı Yılmaz’ın “DÜŞÜNCELER VE YAZILAR” kitabı için 11 Mayıs 2019 tarihinde Cumartesi 13.00 ile 17.00 saatleri arasında imza günü okuyucularıyla buluşacak olmanın heyecanı içinde olduğunu öğrendik. Bulancaklı Yazarımız Hakkı Yılmaz eşi İfaket hanımefendi ile birlikte bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ziyaret ederek daha önce yayınladığımız canlı yayınımız için bizlere teşekkür etmeleri bizleri onurlandırmıştır.

 

 

ETİKETLER : YAZAR HAKKI YILMAZ OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun ahmet özen kitapevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi