BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ “BAHAR ŞÖLENİ” SONA ERDİ.


Bu haber 2019-04-15 12:45:11 eklenmiş ve 1925 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak bölgesi geleneksel şölenlerine bir yenisini daha eklediği görüldü. Doğu Karadeniz’de bir ilk olan ve ilkleri bünyesinde buluşturan bunu da “BAHAR ŞÖLENİ” etkinliği düzenleyerek dikkatleri üzerine çeken BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ başta Bulancak olmak üzere bölgemizin yeni markası ve adresi olacağını gösterdi.


 

Daha yeni açılan ve dünya markası ALPET gibi büyük ve güçlü bir kuruluşu arkasına alan BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ “1. BAHAR ŞÖLENİ” etkinliğine, ALPET üst düzey yöneticilerini getirdi. ALPET Genel Müdürlüğü bünyesinde İstanbul ve Ankara üst düzey yöneticileri Bölge Müdürü Bahadır Ahlatcı, Saha Müdürü Fatih Doğru, Kurumsal İletişim Burcu Kutlu, Saha Müdürü Atilla Eksi’nin bizzat katıldığı ve çok daha yeni olmasına rağmen büyük bir kitleyi etkinliğe toplayan programı oldukça beğendikleri ve mutlu oldukları görüldü.


 

Bulancak ALPET Sponsorluğunda gerçekleşen ve geleneksel bir şekil alacak olan BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ “1. BAHAR ŞÖLENİ” bölgemizde hafta sonuna damgasını vurduğu bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.  Etkinlik o kadar güzel oldu ki ALPET Genel Müdürlüğü yapılan çalışmayı çok iyi ve ilk olduğu halde bu kadar profesyonelce organize edildiği için sponsorluk konusunda gelecek yıllara umut verdiler. 


 

Öte yandan BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ, Tesis Yöneticisi ve Müdürü Bülent Mutlu'yu bu konuda yurtdışından ve ülkemizin birçok yerinden telefonla tebrik ve takdir edildiği açıklandı. Bu konuda Mutlu’ya bu fırsatı veren BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bozatlıoğlu’na teşekkür ve saygılarını ilettikleri vurgulandı.

 

 

 

Önümüzde ki günlerde bu çalışmalarının ulusal kanallarda yer alacağı belirtildi. Engel Atlama At Yarışına Amerika Birleşik Devletleri’nden katılan bir yarışmacının da olduğu görüldü.


 

Bu organizasyonda BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ’nün açıldığı zamanlarda ilçemizin değerli sevilen ve sayılan şahsiyeti rahmetli Avukat Cüneyt Yeşiltepe iyi bir at binicisi olduğu ve babası gibi iyi bir at binicisi olan oğlu Nuri Kerem Yeşiltepe SİRİK PARKUR kategorisinde 1. oldu.

 

 

 

İki kategoriden oluşan yarışların jüri üyeliğini ise İlker Bozatlioğlu, Ünal Perik ve Özdemir Bozatlioğlu yaptılar. 

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın kızı Lidya ile izleyici olarak katıldığı müsabakalarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim.” sözlerinin yaşatıldığı BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ “1. BAHAR ŞÖLENİ” de aslında her kez birinci olmuştu.

 

 

fotograflar:foto Ünal 


 

 

 

 

ETİKETLER : BOZATLIOĞLU ATLI SPOR KULÜBÜ BAHAR ŞÖLENİ SONA ERDİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi