ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’Nİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.


Bu haber 2019-04-02 13:14:54 eklenmiş ve 1351 kez görüntülenmiştir.

 

“Seçim bitti ya”

 

31 Mart Yerel seçimlerinde meydan konuşmalarında Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mevlide Bıyık ile yaşadığı bir olayı meydan konuşmalarında kürsüde anlatan o süreçte Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Recep Yakar’ın anlattıkları, seçim biter bitmez tekrar yaşanmaya başladı.

 

 

 

 

Oysa seçim süresince bulancakhaber.net de defalarca eski Hükümet Binası’nın önünde ki alana çeken ve haber başlığı olarak “ZİRAAT MOBİL ARACI TAMAM, SIRA GİRESUN KIZILAY KAN ALMA ARACINDA” dediğimiz köşe kapma tekrar yaşanmaya başlanması ilçede rahatsız edecek boyuta ulaştığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak Ziraat Bankası Mobil aracının  en uygun  yere çektiği için Bulancak Ziraat Bankası Müdürü Hakan Levent’ın duyarlı davrandığı için teşekküre gittiği esnada, yol da rastladığı ve üst düzey banka yetkililerinde olduğu bir anda Ziraat Mobil Aracı’nın nihayet uygun yere çekildiği için ve Atatürk Büstünün önünü kapatmadığı için kendilerine teşekkür etmiştik.

 

 

 

Ama bugün 02 Nisan günü, seçimin hemen ardından tekrar Cumhuriyet Meydanı önüne ve Atatürk Büstü ’nün önüne çekilen aracı gördüğümüzde gözlerimize inanamadık. Hemen tepkimizi göstermek ve yanlışlığı tekrar ifade etmek için bankaya gittiğimizde Müdür’ün olmadığı, araç neden buraya çekildi sorumuza ise “Seçim bitti ya” cevabının almamız bizi çok şaşırttı.

 

 

bulancakhaber.net olarak ilk olarak Bulancak Atatürkçü Derneği Başkanı Mevlide Bıyık hanımefendiyi, 31 Mart seçimlerinde meydan konuşmalarında bu konuyu ele alan Belediye Başkanı Recep Yakar’ı, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’yü ve oda olmaz ise Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlu’nu, şayet o da olmazsa Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık’ı göreve davet ediyoruz.  

 

 

 

ETİKETLER : ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun mobil recep yakar atatürkçü Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi