ADEM TÜRKMEN, “KENDİMİ SİZLERE SİZİ DE ALLAH’IMA EMANET EDİYORUM”


Bu haber 2019-03-28 15:58:19 eklenmiş ve 9059 kez görüntülenmiştir.

 

4 dönem 20 yıl İsmetpaşa Mahallesi eski muhtarlığı görevini başarıyla yerine getiren Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesi büyük Makasçı lakabıyla tanınan ilçenin sevilen sayılan şahsiyeti rahmetli İbrahim Türkmen’in oğlu Adem Türkmen, seçim ziyaretleri esnasında göremediği, ulaşamadığı veya ziyaret esnasında evinde iş yerinde bulamadığı en küçük bireyden en büyük Mahalle sakinlerine bulancakhaber.net aracılığı ile sevgilerini saygılarını iletti.

 

                      

 

bulancakhaber.net geçen hafta içinde “MUHTAR ADAYI TÜRKMEN; SEÇİLİP SEÇİLMEMİZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL, ÖNEMLİ OLAN GELECEĞİMİZ ve İNANCIMIZ” başlıklı haberi ile oldukça ilgi çekmiş ve takdir görmüştü. Bu günde bu ilginin tesadüf olmadığını nezaket ve saygı içinde ziyaretleri esnasında göremediği en küçük mahalle sakinlerinden en büyük Mahalle sakinlerinin haklarını helal etmelerini istedi. 63 yaşında çok sevdiği Makasçı lakabıyla tanınan ve baba mesleğini devam ettiren, Huri Türkmen’in oğlu Adem Türkmen azalarını temsilen Aytekin Demirel ile bulancakhaber.net’i ziyaret etti.

 

 

İsmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Adem Türkmen, bulancakhaber.net ziyaretinde şunları söyledi.   Türkmen, “20 yıl babam, Erdem, Derya ve Selma çocuklarından biri gibi bu mahalleye hizmet verdi. Dün sizin de haber yaptığınız mahallemizde ki Yunus Emre İlkokuluna ve bu günde Kıcıklı Camii ’sine jeneratör almamız seçimle hiçbir ilgisi yoktur. Her zaman dediğimiz gibi seçilip seçilmemiz hiç önemli değil önemli olan geleceğimiz çocuklarımız ve inancımız bizleri bu çalışmaya sevk etmiştir. Dolayısıyla mahalle ve esnaf ziyaretlerimiz esnasında azalarımızı ile birlikte göremediğimiz elini tutamadığımız mahalle sakinlerinden hoş görüşüne ve seçimlerde bizi tercih etmelerini istiyoruz. 20 yıl Mahallemizde Muhtarlık yapan bir babanın oğluyum. Kendimizi sizlere sizi de Allah’ıma emanet ediyorum” dedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar İsmet Paşa Mahalle Muhtar Adayı Adem Türkmen ve azaları adına azası Aytekin Demirel’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek başarılar diledi.  

 

 

 

ETİKETLER : ADEM TÜRKMEN KENDİMİ SİZLERE SİZİ DE ALLAH’IMA EMANET EDİYORUM BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN İBRAHİM MAKASCI SANAYİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi