GELECEĞE KAPI AÇAN YARIŞMAYA SON ÇAĞRI!


Bu haber 2019-03-28 10:40:02 eklenmiş ve 1099 kez görüntülenmiştir.

 

Aslandağ Grubu’nun sosyal sorumluluk projesi “3. Kapı Tasarlıyorum” yarışmasına katılmak için sayılı günler kaldı. Üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı ve tasarım alanına ilişkin bölümlerinde okuyan öğrenciler, “Sürdürülebilirlik” konulu projelerini 11 Nisan Perşembe gününe kadar gönderebilecekler.

 

 

 

Kapı sektörünün ihracat yıldızı ve tasarım markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı ve tasarım alanına ilişkin bölümlerinde okuyan öğrenciler için düzenlediği “Kapı Tasarlıyorum” yarışmasını devam ettiriyor. Artella’nın bu sene 3. kere düzenlediği “Kapı Tasarlıyorum” yarışmasına, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanındaki ilgili bölüm öğrencilerinden yaklaşık 2 bin başvuru gelmişti. Şimdiye kadar 2 bin başvurunun gerçekleştiği ve son başvuru tarihi 11 Nisan Perşembe gününe kadar sayının 3 bine çıkacağı yarışmanın bu yılki konusu ise “Sürdürülebilirlik”. Üretkenliğin ve çeşitliliğin devamlılığını sağlamak, ürünün daimi olabilme yeteneğini korumak ve ürünün yeniden tasarlanmasına uygunluğu anlamına gelen sürdürülebilirlik, artık dünyadaki tüm sektörlerin ana merkezine oturttuğu bir konu. Gelecek nesiller için büyük bir önem taşıyan sürdürülebilirlik için öğrenciler, sürdürülebilirliği bir konsept olarak ele alan, zaman içinde farklılaşan trendler doğrultusunda ve kişinin zevkine yönelik olarak yenilenebilen bir iç mekan kapısı tasarlamaya çalışacaklar. Temaya uygun özgün tasarıma sahip, üretilebilir ve sanayileşebilir kavramlarına uygun olan tasarımlarda, çevre dostu olma ve çevre normlarına uygunluğu, ihracat potansiyeline sahip olmak, mekanlara estetik değer kazandırmak gibi kriterler de göz önünde bulundurulacak. Birincinin 10 bin TL, ikincinin 6 bin TL, üçüncünün 4 bin TL ve mansiyonunun 2 bin TL kazanacağı yarışmanın jüri üyeleri geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi Alpar Mimarlık Kurucusu Mimar Tahsin Alpar, Gönye Mimarlık Kurucu Ortağı İç Mimar Gönül Ardal, AE Mimarlık Kurucusu Mimar Ahmet Erkurtoğlu, Artella Genel Müdürü İç Mimar Ahmet Yalçın ve Üsküdar Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Mimar Esin Tümer. Yarışmaya başvurular ise 11 Nisan Perşembe günü saat 17.00 tarihine kadar kabul ediliyor. Kapı Tasarlıyorum yarışması hakkında detaylı bilgi almak için www.kapitasarliyorum.com.tr internet sitesi incelenebilir, yarışma hakkındaki en güncel bilgilere instagram’da _kapitasarliyorum_ ve facebook’da /kapitasarliyorum hesapları üzerinden ulaşılabilir.

 

 

 

EDİTÖRE NOT:

Aslandağ Grubu, 1977 yılında meslek hayatına başlayan Tuncay ve Cemal Aslandağ'ın girişimleri, Salih ve Aydın Aslandağ'ın desteği ile 1988’de Göztepe Sanayi Sitesi’nde 200 metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. Bugün 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 20 bin metrekarelik bir fabrikada üretim gerçekleştiren Aslandağ Grubu’nun markaları: Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Tresette Mutfak, STCA Gayrimenkul, kasa - pervaz sistemleri üretim ve satışında Compodoor, kapı aksesuarlarında Leono, İtalya’nın mutfak devi Pedini, İtalyan mobilya markası Elite, TOBE İtalyan ünlü çelik kapı markası Okey Porte’dir. Tüm bu markaları tek çatı altında toplayan 4A Collection markasının Caddebostan ve Etiler’de mağazaları bulunmaktadır. Aslandağ Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ’dır.

 

 

Ayrıntılı bilgi için:


Nesrin Özcan (Medya İlişkileri Sorumlusu):             0212 269 16 73-74- 0542 268 34 35                                                               nesrin@markasanat.net

 

Adres:                                             Aytar Cad. Ufuk Apt. No.16 D.1 Levent/Etiler

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GELECEĞE KAPI AÇAN YARIŞMAYA SON ÇAĞRI ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun Aslandağ Grub
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi