MUHTARIN NEZAKET ZİYARETİNE, İADE-İ ZİYARET


Bu haber 2019-03-08 13:25:30 eklenmiş ve 1726 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İhsaniye Mahalle Muhtar adayı Engin Güner ve eşi Nesrin Güner bulancakhaber.net’e nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Yapılan ziyaretten oldukça memnun olan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar da iade-i ziyarette bulundu.

 

 

 

Bulancak İhsaniye Mahallesinde bulunan iş yerinde uzun yıllar Bulancak ve Bölge halkına hizmet veren ve sattığı bebek ürünleri ile birçok ailenin tanıdığı Engin Güner sadece iş yerimle değil, tüm benliğimle mahalle insanlarına hizmet etmek istiyorum dedi.

 

 

Geçen dönemde muhtarlığa adaylığını koşmuş çok iyi çalışmış olan Engin Güner’in hizmet etme aşkının bu dönemde de mahalle halkının isteği doğrultusunda tekrar adaylığa çıktığını ve muhtar adayı olma kararı aldığını Yaşar’a açıkladı. Uygar Bebe Mağazası bulunan Engin Güner, bulancakhaber.net’e şu açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Güner, “Mahallemin insanını işim gereği ailesini çok iyi tanıyorum. Birçok ailenin hep mutlu güzel anlarında yanında ve destekçisi oldum. Artık bu tanıdığım ve onların beni tanıdığı güzel mahalle insanımın sadece mutlu gününde değil zor günlerinde de kendilerine yardımcı olmak istiyorum.  Birçok defa sorunlarını dinlemiş ve çözüm noktasında yapmış olduğum iş konusunda yardımcı olduğum mahalle halkıma bu Mahalle Muhtarı olarak ta yardımcı olmak istiyorum. Şu anda oturduğum İhsaniye mahallesinde ve iş yerimde her zaman beni bulan mahalle halkım bana destek verirlerse onlar her konuda yardımcı olmak istiyorum. Mahalle halkım sorunlarını iş yerimde saten benimle konuşuyorlar ve bana anlatıyor, dolayısıyla onları dinleyen değil çözüm noktasında ve tüm resmi yazışmalarında onlara hizmet etmek istiyorum” dedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ziyaret etmeleri sebebiyle kendilerini Muhtar adayı seçim ofisinde iadeyi ziyarette bulunan Yaşar, burada Türkiye genelinde ve sonrasında uzun yıllar İnşaat sektöründe iç-dış dekorasyon alanında deneyimli ve tecrübeli isim Muhtar adayı Engin Güner’in babası Hidayet Güner ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

ETİKETLER : MUHTARIN NEZAKET ZİYARETİNE İADE-İ ZİYARET BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN ENGİN NESRİN GÜNER YAŞAR MEHMET
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi