AKSU, YAPTIĞI MERDİVENLERLE ÖLÜMÜZEDE, DİRİMİZEDE SAHİP ÇIKIYOR.


Bu haber 2019-03-03 21:34:24 eklenmiş ve 2565 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Belediyesi Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından şehir genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan merdivenler tespit edilip, gerekli bakım ve onarımları yapılarak yenilendiği ve özellikle şehir merkezinde ki mezarlıklarda her bir köşe ulaşılacak şekilde merdiven inşa edilerek kabir ziyaretlerini daha kolay yapılmasını sağladıkları görüldü.

 

 

Şehrin birçok bölgesinde devam eden üst yapı çalışmalarının yanı sıra, merdiven çalışmalarına da büyük bir önem veren belediye ekipleri şehir merkezinde ki merdivenlerde detaylı yenileme çalışması gerçekleştirdikleri görüldü.

 

 

Merdiven kenarına demir korkuluk yapılarak yaşlı vatandaşlarımız için kolaylık sağlanırken, ayrıca kış aylarında da meydana gelebilecek sorunlarında önlemi alınmış oldu. Merdiven duvarları ve basamakları yeşil beyaz renklere boyanarak bölgeye renkli bir görüntü sağlandı.

 

 

 

Yetkililer şehrin oldukça dik ve engebeli bir yapıya sahip olmasından dolayı birçok bölgede merdiven ihtiyacı doğduğunu ve bu çalışmaları da titizlikle yürüttüklerinin belirttiler.

 

 

Öte yandan konuyla ilgili olarak Belediye Başknaı Kerim Aksu ise şunları söyledi. Aksu, “Şehrimizin engebeli bir yapıya sahip olması nedeniyle birçok bölgede yaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla merdiven yapım çalışmaları yapıyoruz. İhtiyaç olan fakat hiç merdiven olmayan bölgelerde yeni merdiven yapımlarımız, mevcut merdiven olan fakat yıllar önce yapılan ve bugün kullanım ömrünü fiziksel olarak tamamlamış olan merdivenlerinde yeniden bakım ve onarımlarını yapıp, daha modern ve kullanılır hale getiriyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : AKSU YAPTIĞI MERDİVENLERLE ÖLÜMÜZEDE DİRİMİZEDE SAHİP ÇIKIYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun kerim aksu mezarlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi