EŞİNİZLE, BABANIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR


Bu haber 2019-03-03 19:47:38 eklenmiş ve 2082 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Üniversitesi akademik-idari personeli ve TİF TV Stüdyosu için bağışta bulunan merhum Şükrü Abbasoğlu’nun eşi Suna Abbasoğlu ile oğulları Genel Cerrahi Prof. Dr. Osman Abbasoğlu ve Çocuk Uzmanı Prof. Dr. Latif Abbasoğlu konuşmalarında sözcükleri boğasına düğümlendi. 


Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Abbasoğlu ailesi unutamayacakları onuru ve gururu bir arada Tirebolu İletişim Fakültesi Televizyonu (TİF TV) Stüdyosunun açılışında bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdılar.


 

Genel Cerrah Uzmanı Prof. Dr. Osman Abbasoğlu ve Çocuk Cerrahi Prof. Dr. Latif Abbasoğlu ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Bulancak TRT Temsilcisi Mehmet Yaşar ile objektiflerimizin karşısına geçtiler. Bu özel ve gurur dolu zaman dilimi içinde rahmetli hayırsever Şükrü Abbasoğlu’nun eşi Suna Abbasoğlu hanımefendiye ve çocuklarına “EŞİNİZLE, BABANIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR” dedi.

 

 

Yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program açılışına Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Tirebolu Milli Eğitim İlçe Müdürü İbrahim Yılmaz, Giresun Üniversitesi akademik-idari personeli ve TİF TV Stüdyosu için bağışta bulunan merhum Şükrü Abbasoğlu’nun eşi Suna Abbasoğlu ile oğulları Prof. Dr. Osman Abbasoğlu ve Prof. Dr. Latif Abbasoğlu’da salonda yerini aldılar. 

 

 

 

Prof. Dr. Cevdet Coşkun, açılışını yapacağımız TV Stüdyosunun, 1977-1980 yılları arasında Giresun Milletvekilliği yapan merhum Şükrü Abbasoğlu’nun ailesi ile aynı şekilde bağış yapan Hacı Ahmet Baş’ın büyük katkılarıyla hayata geçirildiğini belirterek her iki aileye de teşekkürlerini iletti.




 Rahmetli Şükrü Abbasoğlu’nun hayatını anlatan belgesel gösterildiğinde salondakiler ve Abbasoğlu’nun eşi Suna Abbasoğlu ve oğulları Prof. Dr. Osman Abbasoğlu ile Prof. Dr. Latif Abbasoğlu belgesel gösteriminin ardından göz yaşlarını tutamadılar. Hemen ardından konuşmaya çağrılan oğlu Prof. Dr. Osman Abbasoğlu duygunun en üst düzeyinde sahneye çıkmanın çok zor olduğunu ve misafirlerden kendine gelebilmek adına anlık zaman istedi. Bir anda salon sessizliğe büründü. Ardından konuşmalarını yapabildi.


 

 

Daha sonra çiçek ve plaket takdim edilerek TİF TV Stüdyosunun bulunduğu alana geçilerek açılış töreni gerçekleştirdiler.


 

 

ETİKETLER : EŞİNİZLE BABANIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR bulancak haber giresun haber bulancak giresun Şükrü Abbasoğlu eşi Suna Çocuk Cerrahi Prof. Dr. Osman Abbasoğlu Genel Cerrah Uzmanı Prof. Dr. Latif Abbasoğlu ile bula
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi