İSKELE CADDESİ TRAFİĞE MUTLAKA AÇILMALIDIR.


Bu haber 2019-03-03 19:29:07 eklenmiş ve 1479 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İskele Caddesi’nde yapılan çalışmalar sonrasında mutlaka ilçe trafiğine kazanılması gerekiyor. Atatürk Caddesini ilçenin tek giriş tek yön yapan yetkililerin mutlaka 15 Temmuz Caddesi ile Fatih caddesini buluşturulması gerekmektedir.  

 

 

bulancakhaber.net’in birçok defa haber yaptığı  Bulancak’ın ana Caddesi 15 Temmuz veya Millet Caddesi olarak bilinen Caddenin İskele Caddesi üzerinden mutlaka Fatih Caddesi yanı sahil yolu ile buluşması gerekiyor. Sahil tarafından Avcı Otel ile Bulancak Esnaf Kefalet Kooperatifi girişi ile eski Kadınlar pazarlığına çıkan yolun tek yön veya çift yön belirlenerek bağlantı yollarıyla birlikte ilçenin çıkış noktası olarak kazandırılması gerekiyor.

 

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın sürekli gündemde tuttuğu ve ilçe çıkışının şu anda olmadığı bir zaman diliminde bu yolun mutlaka yan yollarla birlikte trafiğe kazandırılması gerekmektedir. İskele Caddesi, Hükümet Caddesi, İnönü Sokak,  Hasan Demirel Caddesi, Terazi Sokak, Cumhur Alan sokak, Cami Sokak ve daha birçok sokak ile bağlantılı olan bu yol güzergâhı mutlaka ilçenin trafik akışına kazandırılmalıdır.

 

 

Bu bağlantı yollarla birlikte ilçe trafiği rahatlayacağı gibi akışıda bu oranla güzel ve rahat bir trafik olacağı görülmektedir. Yapılması gereken tek çalışma Bulancak ilçe genelinde ki yetkililerin bu yan yol ve ara ana yo ile buluşan yolların belirlenmesi ve yön olarak sahada çalışılarak trafik akışı sağlanmalıdır.

 

 

İşte o zaman ana Bulancak Trafiği rahatlayacaktır. İlçemize sadece Bulancak Atatürk Caddesi girişi olsa da yan çıkış yolları ile sağlıklı ve bir o kadar da rahat bir trafiğe kavuşacaktır.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İSKELE CADDESİ TRAFİĞE MUTLAKA AÇILMALIDIR bulancak haber giresun haber bulancak giresun İskele Caddesi Hükümet Caddesi İnönü Sokak Hasan Demirel Caddesi Terazi Sokak Cumhur Alan sokak Cami Sokak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi