Rahim Arslan ilk kitabı ile Karadeniz Kitap Fuarı’nda


Bu haber 2019-02-07 13:55:37 eklenmiş ve 1657 kez görüntülenmiştir.

 

Yaşamım boyunca her zaman hayallerimin peşinden yürüdüm. Çoğunu da gerçekleştirdim. Şimdi geriye dönüp baktığımda bir tek şey söyleyebilirim; “YOLA ÇIKMAYANA HER YER UZAKTIR” deyimi ile ilk kitabını çıkaran ve canlı yayın konuğumuz olan Rahim Arslan’ın TÜYAP tarafından düzenlenen 5. Karadeniz Kitap Fuarı’nda yerini aldığını öğrendik.


                                   

 

 

bulancakhaber.net’in canlı yayın konuğu olan Bulancaklı yazar Rahim Arslan’ın başarılarını ilk kitabını çıkartmanın ötesine taşıdığı görüldü. Karadeniz Kitap Fuarı bu yıl 9 Gün Boyunca Kitapseverleri ağırlayacak. Bu önemli etkinliğin içinde yerini alan ve Bulancak’ın bu anlamda gururu olan Rahim Arslan’ı tebrik ediyoruz.

 

 

 

 

TÜYAP KARADENİZ 5. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI’NI AÇIKLADI

 

TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarı 5. Yaşında 9 Gün Boyunca Kitapseverleri Ağırlayacak

 

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile düzenlenen Karadeniz

 

5. Kitap Fuarı, 16-24 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Karadeniz 5. Kitap Fuarı’nda, aralarında; İnci Aral, İlber Ortaylı, Mine Söğüt, Yılmaz Özdil, Ercan Kesal, Sinan Meydan, Akın Birdal, Nazım Alpman, Şükrü Erbaş, İpek Çalışlar, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Şimşirgil, Arif Keskiner, Zeynep Aliye, Koray Avcı Çakman, Aret Vartanyan, Nazlı Karabıyıkoğlu, Mete Yarar, Sevgi Özel, Murat Tavlı, Füsun Çetinel, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Saymaz ve Reis Çelik’in de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

 

Karadeniz’de Kitap Dolu 9 Gün

 

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Karadeniz Kitap Fuarı, beşinci yaşında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 220 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

 

Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 24 Şubat tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

 

100. Yılında 19 Mayıs Etkinlikleri

 

Kurtuluş mücadelesinin başladığı 19 Mayıs 1919’un yüzüncü yılı Samsun’da etkinliklerle anılacak. Samsun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 16 Şubat Cumartesi günü “19 Mayıs’ın 100. Yılında Atatürk ve Çağdaş Yaşam”; Samsun Kültür ve Sanat Derneği tarafından 18 Şubat Pazartesi günü “100. Yılında Atatürk ve Samsun” etkinliği düzenlenecek.

 

Tramvay ile Fuara Ulaşmak Çok Kolay Tramvay ile fuar alanına ulaşmak rahat ve kolay. Tekkeköy durağında inerek TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.

 

Karadeniz Kitap Fuarı’nı Takip Edin

 

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.karadenizkitapfuarisamsun.com sitesinden ve facebook/karadenizkitapfuari, twitter/kitapfuari, instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Rahim Arslan ilk kitabı ile Karadeniz Kitap Fuarı’nda BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK ÖZEN KİTAP AHMET KARA
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi