AK PARTİ’DE GİRESUN YİNE YOK SAYILDI!


Bu haber 2019-01-23 16:02:54 eklenmiş ve 1746 kez görüntülenmiştir.

 

Bölgemizde komşu illerimiz Trabzon ve Ordu’da ki Belediye Başkan Adaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törenlerle açıklayan Ak Parti yine Giresun’u yok saydı. Giresun’da kendi içinde bir törenle açıklanan Belediye Başkan Adayları için yapılan törene yine Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN katılmadı.

 

Son dönemlerde Giresun ikinci plana atılan kent mi oldu sorusunu akıllara getiren bu tavrın nedenleri ise ayrı bir merak konusu. Daha önceki ziyaretlerinden iki – üç tanesinde il ve ilçe yönetimlerinin yetersiz çalışmalarının Cumhurbaşkanı tarafından sert bir şekilde eleştirildiğini biliyoruz. Acaba nedeni bu kırgınlık mıdır bilmiyoruz. Ama Milletvekillleri ve yöneticiler değiştiği halde Cumhurbaşkanının Giresun’a yine gelmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Giresun Ak Parti Yönetici ve Milletvekillerinin Cumhurbaşkanı ile olmak için Trabzon ve Ordu’da yapılan törenlere katıldıkları ise dikkatlerden kaçmadı. İlin dört milletvekilinden üçünü alan, her seçimde bölgedeki oy oranı olarak en yüksek oyu alan Ak Parti’nin tanıtım törenine Cumhurbaşkanı’nın katılmadığı merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Ayrıca; Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın verdiği sözü ilimiz vekillerine ve idarecilerine anımsatmayı burada bir görev bilerek soruyoruz. Bulancak ve Keşap’ın DOĞALGAZ işi ne oldu?

 

 

ETİKETLER : AK PARTİ’DE GİRESUN YİNE YOK SAYILDI ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi