Kar Festivali’nde Bulancak buluşması.


Bu haber 2019-01-14 15:33:27 eklenmiş ve 1557 kez görüntülenmiştir.

 

Şebinkarahisar’ın ilk kar festivali davetine bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak katıldık.

 

 

 

12 Ocak 2019 Cumartesi günü Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen Kar Festivali Meydanda yakılan festival ateşi ile başladı. Daha sonra hamsi ızgara, yöresel toyga çorbası ile fırında patates ikramı ile devam etti.

 

 

Giresun Basın mensupları ile birlikte katıldığımız 1. Kar Festival’inde Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı’nın ev sahipliğinde, halkı ile iç içe olan halk adamı Şebinkarahisar Kaymakamı Taner Tengir’in meydanda yaktığı festival ateşi ile başlayan ve ardından konuşmaların yapıldığı festival bölge halkı tarafından oldukça ilgi gördüğü görüldü.

 

 

 

Bu alanda bir konuşma yapan Şebinkarahisar Kaymakamı Taner Tengir, "Şebinkarahisar, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir gibi kentlerdeki vatandaşların yoğunlukta olduğu bir yer. Şebinkarahisar, üniversite kenti. Öğrencilerin  eğitim gördüğü yaşadığı bölgeye uyum sağlaması, öte yandan da gurbette olan vatandaşların özlemlerini gidermek adına  sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle organizasyonu gerçekleştirdik" dedi. Festivalde özellikle bölgeye has kızaklarla kayan misafirler ve katılımcılar oldukça eğlenceli ve sevkli saatler geçirdikleri görüldü.

 

 

Şebinkarahisar’ın ilk kar festivali davetine katılan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın şehir merkezinde tesadüfen girdiği eczanede Bulancak ilçesinin sevilen abisi Ali Kırca’nı oğlu Eczane Teknisyeni çift Murat ve eşi Sibel Kırca ile karşılaşması objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Bulancak Ertekin Eczanesi’nde uzun yıllar çalışan Murat ve Sibel çiftinin 8 yıldan bu yana Şebinkarahisar da hizmet verdiği öğrenildi.  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kar Festivali Bulancak buluşması bulancak haber giresun haber bulancak giresun Belediye Başkanı Şahin Yılancı Murat kırca Sibel Şebinkarahisar Kaymakamı Taner Tengir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi