Mülki Amirlerimizden nezaket ziyareti


Bu haber 2019-01-11 16:13:41 eklenmiş ve 1320 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bulancakhaber.net ‘e nezaket ziyaretinde bulunarak günümüzü kutladılar.

 

 

bulancakhaber.net İmtiyaz sahibi ve aynı zamanda TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar’ın kapıda karşıladığı Bulancak Mülki Amirleri ’nin Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile yaptıkları ziyaret objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

Yapılan ziyarette; “Gazetecilik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirtilerek, halkın gözü, kulağı oluyor ve en önemlisi kamu görevi yerine getiriyorsunuz” sözleri bizleri oldukça mutlu etti. Yaşar bu ziyarete ilişkin;  “Çalışan Gazeteciler günü, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü kutlanan Türkiye’ye özgü bir gündür. Türk basın tarihine ‘Dokuz patron olayı’ olarak geçen ve gazetecilerin haklarının ilk kez yasal güvence altına alındığı gün 10 Ocak 1961’dir. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde böylesi bir ziyaret gerçekleştirilen ilçenin en üst düzey Mülki amirleri Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin’in sadece bulancakhaber.net değil takipçilerini ziyaret etmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

ETİKETLER : Mülki Amirlerimizden nezaket ziyareti bulancak haber giresun haber bulancak giresun Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi