BULANCAK SANAT TİYATROSU GENÇ ELLERE TESLİM


Bu haber 2019-01-03 20:08:23 eklenmiş ve 2030 kez görüntülenmiştir.

 

BST’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

BULANCAK SANAT TİYATROSU GENÇ ELLERE TESLİM

 

 

 

 

1987 yılında kurulan ve o günden bu yana ilçemizi kültür – sanat alanında en üst düzeyde temsil eden Bulancak Sanat Tiyatrosu 2019 yılına yeni kararlarını uygulamaya geçirerek giriyor. Eski Sanat Yönetmenlerinden ve BST Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Yaşar yaptığı açıklamada; “2007 yılında Ankara DT sanatçısı hemşehrimiz Şahin ERGÜNEY’in göreve geldiği günden bu yana, BST hep bu işin profesyoneli olan kişilere tiyatroyu emanet ederek yoluna devam etmiştir. Tiyatroyu her zaman daha iyiye taşımak için, kuruluşundan bu yana mücadele vermiştir. Ve bu mücadelenin amacına ulaştığını gösteren en somut belgelerden biri TRT kurumunun yaptığı belgesel ile son dönemde alınan Sadri Alışık Jüri Özel Ödülüdür.

 

 

 

 

BST olarak sanat çizgimizden sapmadan Şahin Ergüney’den sonra Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Hakan Alkan dört yıl boyunca tiyatromuzun Sanat Yönetmenliğini üstlenmiş ve güzel işlere imza atmamızı sağlamıştır. Bulancak’ta sanat adına emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederken yaşadığımız yeni görev değişimi bizi de son derece mutlu etmiştir.


 

 

Daha önceki yıllarda tiyatromuzda oyuncu ve rejisör olarak görevler almış, Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Bulancaklı kardeşimiz Mustafa Çolakoğlu BST Genel Sanat Yönetmeni olarak ilçemizde kültür-sanata katkı sunacaktır. Sezon oyunumuzun çalışmaları da Mustafa Çolakoğlu rejisörlüğünde başlamıştır. Kendisine BST ailesinin inancı ve desteği sonsuzdur.

 


 

Tiyatromuzun bilinen kadrosunun dışında, yeni yüzleri de kadroya dahil ederek çalışmalara başlayan arkadaşımıza BST ailesi olarak başarılar diliyoruz” dedi.


 

 

ETİKETLER : BULANCAK SANAT TİYATROSU GENÇ ELLERE TESLİM bulancak haber giresun haber bulancak giresun Ankara DT sanatçısı hemşehrimiz Şahin ERGÜNEY
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi