AK PARTİ' den hafta sonu basın toplantısı


Bu haber 2018-12-24 17:15:31 eklenmiş ve 1738 kez görüntülenmiştir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aday açıklamasından sonra daha da hızlandıran Giresun Adalet ve Kalkınma Partisi hafta sonu yoğun katılımlı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

 

Ak Parti Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın, Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Başkanı Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Yılmaz ve yöneticiler ile birlikte Giresun Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

 

 

Giresun’da özel bir Restaurant' ta düzenlenen ve katılımın yüksek olduğu toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Kenan Tatlı yaptı. Tatlı, “Giresun Belediyesi'nde 10 yıllık araya son vereceğini, Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu' nu göreve getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Hedeflerinin ise Giresun merkez de dahil 16 ilçede ve beldelerde başarıya imza atmak olduğunu söyledi.

 

 

 

Tüm katılımcıların konuşma yaptığı geniş kapsamlı basın toplantısına Bulancak’ta ki cenazeler dolayısıyla bulancakhaber.net olarak hoş görülerine sığınarak erken ayrılmak durumunda kaldık. Bütün milletvekillerinin konuşma yaptığı basın toplantısı oldukça verimli geçtiği öğrenildi.   

 

 

ETİKETLER : AK PARTİ hafta sonu basın toplantısı BULANCAK HABER GİRESUN HABER Ak Parti Milletvekilleri Cemal Öztürk Sabri Öztürk Kadir Aydın Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin İl
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi