Bay-Bayan aynı anda kuaför hizmeti veriliyor.


Bu haber 2018-12-24 13:29:58 eklenmiş ve 2197 kez görüntülenmiştir.

 

İşletmeciliğini Yener Çaka’nın yaptığı ve mesleğinde 30 yıllık bilgi ve birikimi olan Erkan ve Dilek Şenel çiftinin sunduğu Bay- Bayan Kuaför salonu bu iş ancak bu kadar olur dedirtti.


 

Güler yüzlü hizmet anlayışıyla, sağlık, güzellik ve estetik sektöründeki son teknoloji donanımları, zengin tecrübesi ve titizliği ile birleştirerek, beklentilerin üzerinde hizmet vermekte olan işletme önümüzde ki günlerde basın açıklaması yaparak yeni isim altında kendilerini tanıtacaklarını açıkladı.


 

Bay bayan hizmet verdiği bir ortamda özellikle erkek müşterilerinin özel oda ve manikür, pedikür hizmet ile kişiye özel tek kişilik oda ve özel ikramlarla derginizi, televizyon ve bilgisayarınızı kullanacağınız oda ile hizmet veriyor.

 

 

 

Giresun ve bölge halkına Bay ve bayan kuaför salonunun her türlü saç bakımı; sertifikalı ve tecrübeli kuaförlerimiz tarafından kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmakta olup profesyonel ekibimizle hizmet verdiği salonda hafta sonu bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar oldukça ilgi gördü.


 

İster iş görüşmelerinizi, ister özel görüşmelerinizi yapabileceğiniz kişiye özel salonu ve genel salon yapısı ile manikür veya pedikür yaptıracağınız, çocuğunuz için özel koltuk ve saç kesim süresince eğlenceli bir şekilde çocuğunuz ile bay-bayan kuaför salonu sizleri bekliyor. 


 

           

ETİKETLER : Bay Bayan aynı anda kuaför hizmeti veriliyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun İşletmeciliğini Yener Çaka yaptığı mesleğinde 30 yıllık bilgi birikimi olan Erkan ve Dilek Şenel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi