Bulancak’ta, her şey İYİ olacak.


Bu haber 2018-12-14 16:48:58 eklenmiş ve 1573 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci İnci Zere, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar'ı ziyaret etti.


 

Bulancak ilçesinde Son Söz Gazetesi bulunan İnci Zere İyi Parti Giresun İl Yönetimindeki görevinden istifa ederek; Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptığını açıkladı. İlk açıklamasını da Sosyal Medya alanında ismini duyuran bulancakhaber.net’i ziyaret ederek yaptı.


 

İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek, Bulancak Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan Zere ‘nin bulancakhaber.net’e ilk açıklaması; “Biliyorum ki; her şey İYİ olacak. Biz daha yeni başlıyoruz. Ülkemiz ’de olduğu gibi ilimiz ve ilçemizin de sosyal ve ekonomik durumları ortada. Halkın, ‘veryansınlarda’ bulunarak kurtarıcı beklediği bu zamanlarda bizlerde bu toplumun sesini duymazdan gelemezdik. Bu sebeptendir ki, ilçemizin siyası açıdan oluşan boşluklarını, insanların serzenişlerini bir nemse olsun giderebilmek için aday adayı oldum. Aday adaylık sürecinin sonunda partimin vereceği karara da saygı duyarım. 12 Aralık tarihinde açıklamış olduğum aday adaylığım sürecinde halkın olumlu yaklaşımlarıyla karşılaşmak beni fazlasıyla memnun etmiştir. 20 yıllık meslek hayatım boyunca özellikle ilçemiz Bulancak’ta çalışmalarımızın bu denli karşılık görmesi ve halkımın sevgisini kazanmak benim için en büyük ödüldür. Beni destekleyen başta partililerim olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi.


 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Yaşar, Bulancak İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci İnci Zere ’nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ederek, “Aday Adaylığı döneminde Zere ’ye başarılar diledi.


bulancakhaber.net 16 Aralık Cuma günü Facebook üzerinden Canlı Yayın konuğu bu akşam Bulancak İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci İnci Zere 

 

ETİKETLER : Bulancak’ta her şey İYİ olacak bulancak haber giresun haber bulanack giresun Bulancak İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci İnci Zere meral akşener
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi