Bulancak EĞİTİM-SEN’ den basın açıklaması


Bu haber 2018-12-10 15:09:43 eklenmiş ve 1795 kez görüntülenmiştir.

 

EĞİTİM-SEN Bulancak Temsilcilik Başkanı Bülent Ecevit Zaim bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulundu.  Zaim, “KESK ve Eğitim-Sen olarak haklarımızı korumak, yeni haklar kazanmak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 EĞİTİM-SEN Bulancak Temsilcilik Başkanı Bülent Ecevit ZAİM:

“İş yerlerimizde başlattığımız; tüm eğitim emekçilerinin ek göstergelerinin 3600 e yükseltilmesi, maaşlarımızdaki kayıpların bir an önce karşılanması, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere temel tüketim ürünlerine yapılan zamların geri alınması, artan oranlı vergi dilimi uygulamasına son verilerek sabit oranlı vergi uygulamasına geçilmesi gibi taleplerimizi içeren imza kampanyası eğitim emekçilerinin yoğun katılımı ile tamamlanmış, devamında taleplerimizi içeren imza formları Milli Eğitim Müdürlüklerine bir basın açıklaması yapılarak teslim edilmiştir.

 

Taleplerimiz konusundaki ısrarımızı 9 Aralık 2018 Pazar günü Samsun da bölge mitingi düzenleyerek devam ettirdik.  Yapılan mitingde kriz ortamında emekçilerin kayıplarına dikkat çekildi. Kayıplarımızın bir an önce karşılanması gerektiği belirtilen mitingde emekçiler “ Krizin bedelini ödemeyeceğiz”, “ Krizin bedelini çıkaranlar ödesin”  taleplerini dile getirdiler. Mitinge emek ve demokrasi bileşenleri yoğun katılım göstermişlerdir.

 

 

Son olarak yaptığı açıklamada Zaim, “Bizler KESK ve KESK e bağlı sendikalar olarak haklarımız için mücadele etmeye, emekçiler içerisinde örgütlenmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bulancak EĞİTİM-SEN basın açıklaması bulancak haber giresun haber bulancak giresun bülent zaim ecevit
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi