Bulancak, Simultane 2’lı Briç turnuvasına katıldı.


Bu haber 2018-12-10 14:18:18 eklenmiş ve 1496 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulübü, Türkiye de aynı anda oynanan Simultane 2’lı Briç turnuvasına katıldı.

 

Simultane turnuvalarına gösterilen ilgi ve istekten dolayı turnuva sayılarında artış yapılmasına karar verildiği, bu doğrultuda Eylül ayından itibaren her ay Cumartesi günleri gündüz simultanelerine ek olarak, ayda bir tane hafta içi akşam turnuvası düzenlendi. Bu ay gerçekleşen Simultane 2’lı briç turnuvasına Bulancak  Yelken ve Briç kulübü ’de katıldığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

 

 

Türkiye Briç Federasyonu Simultane ikili mücadelesinde aynı anda aynı eller Briç müsabakaları başladı.  Simultane ‘nin sözlük anlamında aynı anda gerçekleşen, eş zamanlı yarışmaya katılan kulüpler arasında Bulancak Yelken ve Briç kulübü’ de yerini aldı. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen Simultane ikili mücadeleye gurup olarak Bulancak Yelken ve Briç kulübü başarılı olacağını açıklayan Kulüp Başkanı İbrahim Arslan,  bulancakhaber.net açıklamalarda bulundu. 

 

 

 

Arslan, “İlçemizde kurulduğu günden bu güne her platformda ve güncel sosyal etkinliklerde faaliyetlerini aralıksız ve geleneksel hale dönüştürdüğümüz Bulancak  Yelken ve Briç kulübü, Türkiye geneline aynı elleri aynı anda oynamaya başlıyor sloganı ile bizde varız. bulancakhaber.net kulübümüzü sürekli takıp ettiği ve etkinliğimiz kamuoyuna sunmasını takdir ve tebrik ediyoruz. Her sene geleneksel turnuvalarımız yerine getiriyoruz. Türkiye Briç Federasyonu Simultane ikili mücadelesine de katıldık. Bölgemiz Giresun ve özellikle Bulancak’ta Briç sporuna destek verilmesini istiyoruz. Başarılarımız ve kazandığımız madalyalarımız ortadadır ”dedi.

 

 

Öte yandan bu turnuvada da başarı ve madalya alacağına inandığımız Bulancak Yelken ve Briç kulübü’ nün ilçemizi ve Bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Sporcularımız başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Simultane 2’lı Briç turnuvasına katıldı bulancak haber giresun haber bulancak giresun Türkiye Briç Federasyonu Simultane ikili ibrahim arslan yelken briç kulübü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi