LÖSEV, Kara ve Yaşar’ı onurlandırdı.


Bu haber 2018-12-06 18:32:23 eklenmiş ve 1605 kez görüntülenmiştir.

LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, “Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında Bulancak Özen Kitapevi- Kırtasiye Sahibi Ahmet Kara ile bulancakhaber.net İmtiyaz Sahibi Mehmet Yaşar’a farkındalık gününe desteklerinden dolayı “Teşekkür Sertifikası” gönderdi.

 

 

 

Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak için maske takarak Lösemili ve Kanserli çocuklara destek olmalarından dolayı Kara ve Yaşar’a teşekkür etti.

 

 

 

 

Emecan Özcan, “Yanımızda olduğunuz ve Lösemili çocukların sesini duyurmamıza yardımcı olduğunu için teşekkür ederiz” sözleri ile birlikte sertifika göndermesi Kara ve Yaşar’ı oldukça duygulandırdı ve mutlu etti.

 

 

 

 

Bulancak Özen Kitapevi- Kırtasiye Sahibi Ahmet Kara ile bulancakhaber.net İmtiyaz Sahibi Mehmet Yaşar kendilerine gönderilen Teşekkür Sertifikası’nı iş yerinin en özel ve görünür yerine yerleştirerek bu mutluluğu ve onuru bulancakhaber.net okuyucularıyla paylaştılar.

 

 

 

 

 

 

 

05 Aralık 2018 Çarşamba günü Lösemili çocuklarımız bu sefer, Kara ve Yaşar’ı çok mutlu ettiler. Kara ve Yaşar, “Daha önce bir tuğla sende koy kampanyasına katılmış ve bölgemizde Lösemili çocuklarımız için ne yapabiliriz konusunda bilgi alışverişi yaptığımız LÖSEV yetkililerinin böylesi onur verici sertifikası karşısında çok mutlu olduk. Bu mutluluğumuzu ve heyecanımızı bulancakhaber.net aracılığı ile LÖSEV Bursa Koordinatörü başta olmak üzere teşekkür ederiz" dediler. 

 

 

 

 

 

  

 

   

 

 

 

 

 

ETİKETLER : LÖSEV Kara ve Yaşar onurlandırdı bulancak haber giresun haber bulancak giresun füsun emecan özcan ahmet mehmet LÖSEV bursa koordinatörü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi