Geliri iyi olursa, çoğaltılacak.


Bu haber 2018-12-04 17:42:25 eklenmiş ve 1417 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak genelinde ki reklam panolarına yenileri eklendi. Kalan yeşil alanları yok ederek, Bulancak genelinde reklam panolarını çoğaltıp, görsel kirlilik yaratarak gelir elde edilmeye çalışılması şehrin görselinden daha mı önemli?   

 

 

Bulancak genelinde kaldırımlara taksi durakları açanlar, marketlerin önünde ki kaldırımları kendi yeri gibi kullananlar ve hatta bu yol bize ait diyerek dubalarla işgaliye çevirenlere bir yenisi daha eklendi.

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23.11.2004’de Resmi Gazete ’de 25649 sayılı 2004/25 Başbakan iken yayınladığı Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili genelge bu ve buna benzer çalışmaların yapılamayacağına hükmetmektedir. Fakat bu genelgeyi Bulancak’ta yok saydıkları gibi; halen yapılan çalışmalarda da hiçbir şekilde dikkate almadıkları görülüyor. Bunun son örneğini ise; yeni reklam panolarının hazırlandığı sahili beton sahasına çeviren otopark alanında objektiflerimize yansıdı.

 

 

Fotoğrafını çektiğimiz esnada görevli olduğunu sandığımız bir kişinin bu panolara Belediyenin çalışma afişleri asılacak demesi hepten kafaları karıştırdı. Bulancak genelinde ki birçok alanda mevcut panolar yeterli değil mi ki yenisi yapıldı.

 

 

 

 

 

bulancakhaber.net sahilde Berlin duvarı üstüne reklam panolarının yerleştirildiğini görüntülerken, bu gün 3-5 tane olan reklam panolarının geliri iyi olursa çoğaltılacağı düşünülüyor. Bulancak Belediyesi’nin daha önce ihalesiz bir şekilde bir şirkete verdiği reklam panoları işinin; aynı kişiye mi yoksa yeni kişilere mi verileceği sorularını da bununla beraber gündeme geliyor.

 

 

Bu konuda Bulancak meclis üyelerini araştırma yapmaya davet ediyoruz. Fotoğrafta görüldüğü üzere bir zamanlar yeşillik ve ağaçların olduğu sahilin şimdilerde adeta ticarethane zihniyetiyle kullanıldığı bir kez daha tescillenmiş oldu.

 

 

 



ETİKETLER : Geliri iyi olursa çoğaltılacak bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı adalet ve kalkınma partisi belediye meclis
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi