İlkler ve kurucular asla unutulmaz.


Bu haber 2018-12-03 20:33:06 eklenmiş ve 1432 kez görüntülenmiştir.

 

03 Aralık Dünya Engelliler Günün’ de özel ve eski günleri anmak, Derneğin ilk akülü tekerlekli sandalyesini Hami ve Hakan kardeşlere Derneğimize hediye eden sevgili abimiz rahmetli Rıfat Cemal Konuralp’ı anarak bu özel günü kutladık.


 

Bulancak Engelliler Derneği  (BED) ve Bulancak Engelliler Spor Kulübü (BESK)’i 11. 06. 2004 yılında Cemal Gürsel Caddesi Üstündağ Pasajı’nda adres göstererek kuruldu. Kurulduğu günden ayrıldığımız güne kadar olan süreçte “ÜRETEN ve ÜRETTİKÇE TÜKETEN ENGELLİLER” sloganı ile mücadele ettiğimiz engelli kardeşlerimizin bu özel gününde ilk olan ve ilklerin unutulmazlığı ile ilk günkü heyecanla Hami ve Hakan Karahasan kardeşimizi evinde Kurucu Dernek Başkanı kimliğimizle ziyaret gerçekleştirdik.

 

 

İstanbul’da yaşayan bir Bulancaklı iş adamının 03 Aralık Engelliler Günü’nde 1 akülü arabayı özel olarak gönderdiği akülü arabayla iki engelliyi sokaklara çıkarmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadığımız günlere gittik.

 

 

 

 

Bulancak Engelliler Derneği Kurucu Başkanı olarak bir fiil öncesi ve sonrasında 14 yılın üstünde bir zaman kuruculuğunu ve Başkanlık yapmış, her 03 Aralık’ta farklı ve farkındalık gösteren programlarla etkinliklerle anılmıştık. Şimdi bu gün aklıma gelen o ilk heyecan dolu günlere geri dönmek Hami ve Hakan kardeşi bu günün anlamına binaen evinde ziyaret gerçekleştirdik. Bulancak’ta iki dernek kurmak ve bu derneklerin uzantısında Karadeniz Federasyon Kurucu Dernek Başkanlığına uzanan bir zaman diliminde ilklere dönüş yapmak bizleri oldukça heyecanlandırdı.


                            

                                             

 

İlkler unutulmuyor, bizimde dernekte ilk akülü aracı verdiğimiz Hami ve Hakan Karahasan kardeşlerimizi 03 Aralık Engelliler Günü’nde evinde ziyaret ederek çok sevdiğimiz aramızdan erkenden ayrılan rahmetli Rıfat Cemal Konuralp’ı andık.


                      

 

 

Ziyaret esnasında Baba Osman ve Anne Cemile Karahasan’ın güler yüzü ile sıcak karşılamaları bizleri eski günlere ve değerli abimiz rahmetli Rıfat Cemal Konuralp’ı anmamışa vesile oldu.


 

                                

 

 

 

 

ETİKETLER : İlkler ve kurucular asla unutulmaz BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN rıfat cemal konuralp hami hakan karahasan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi